in

Ευγενία Σαμαρά ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποιος Αστέρης; Αυτό είναι το δράμα της Στέλλας στο επεισόδιο του Σασμού. Το σποιλερ που εφερε γέλιο


Η Ευγενία Σαμαρά είναι από τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες στη σειρά σασμός του Alpha η οποία και την δεύτερη χρονιά δείχνει να είναι πρώτη στην τηλεθέαση.

Η Ευγενία Σαμαρά υποδύεται τη Στέλλα Καμαριωτάκη μία δικηγόρο και πρώην αρραβωνιαστικιά του Αστέρη Σταματάκη τον οποίο δεν έχει σταματήσει να αγαπάει

Διαφήμιση

Πρόσφατα μετέφερε τον Αστέρη στο νοσοκομείο όταν κατέρρευσε στο αστυνομικό τμήμα λίγο μετά που έμαθε ότι η μητέρα του Καλλιόπη Σταματάκη ομολόγησε τη δολοφονία του Άγγελου Βρουλάκη!

Ο Αστέρης κατέρρευσε εξαιτίας της υγείας του την οποία έχει αμελήσει. Έχει ένα νεφρό αφού έδωσε το άλλο για να σώσει την Αργυρώ και οφείλει να κάνει τακτικά κάποιες εξετάσεις ενώ πρέπει να φροντίζει την πίεσή του.

Η Στέλλα έμαθε από τη νοσοκόμα ότι έχει ένα νεφρό, συνδύασε τα γεγονότα και αποκάλυψε την αλήθεια!

Αν βέβαια νομίζετε ότι το δράμα της Στέλλας είναι μόνο αυτό πλανάσθαι πλάνην οικτρά!

Η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία και αποκάλυψε το δράμα που ζει στην κυριολεξία η Στέλλα κάνοντας βέβαια χιούμορ και γράφοντας:

Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία όχι γιατί είναι μια σημαντική στιγμή της Στέλλας αλλά για να φωτίσω την ξεκάθαρη κρίση που μαστίζει ήδη τη ζωή της.
3 ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΟΥΧΑ ΡΕ!!!
Η γυναίκα υποφέρει και εσείς ζείτε κανονικά τις ζωές σας.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Παγκόσμιος Πόλεμος: Κάτι κακό περιμένουν – Ξεκίνησαν να μοιράζουν χάπια ιωδίου στο Κίεβο υπό τον φόβο πυρηνικής επίθεσης

Αναστάσια Άσλεϊ: Αυτή είναι η πιο σέξι σέρφερ του κόσμου – Βγάζει selfie φωτογραφία και σου δείχνει τα οπίσθιά της