in

Αγγελική επεισόδια: Ενώπιος-ενωπίω με συναισθήματα και σχέσεις θα βρεθούν οι τρεις ήρωες

Αγγελική επεισόδια: Ενώπιος-ενωπίω με συναισθήματα και σχέσεις θα βρεθούν οι τρεις ήρωες

Αγγελική επεισόδια: Η ώρα των αποφάσεων έφθασε. Ο Μιχάλης, ο Παύλος και ο Αποστόλης αναμετρώνται με όλα όσα τους βασανίζουν.

Αγγελική επεισόδια: Ενώπιος-ενωπίω με συναισθήματα και σχέσεις θα βρεθούν οι τρεις ήρωες

Διαφήμιση

Όλα όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια φέρνουν τους πρωταγωνιστές υπόλογους απέναντι στις συνέπειες των πράξεών τους. Ένας απ’ αυτούς φθάνει σε κάτι ακραίο, αφού παίρνει στα χέρια του το όπλο και σημαδεύει.

Για τον Παύλο η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν τον σηκώνει. Όταν η Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) θα μάθει για τη Τζένη (Νάντια Μπουλέ) τρελαίνεται και συγκρούεται μαζί του. Το άλλοτε ζευγάρι χωρίζει. Εκείνος απειλεί το Στέφανο (Γιώργος Χρυσοστόμου) και κοντράρεται με τη Τζένη. Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Παύλος δέχεται την επίθεση του αδελφού του, του Νικόλα (Αλέξανδρος Πέρρος), γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο ίδιος του ο αδελφός προσπάθησε να πνίξει την Ιωάννα (Εριέτα Μανούρη).

Ωστόσο, ο Παύλος αναμετριέται με τα συναισθήματά του και για μια ακόμη φορά διαπιστώνει ότι δεν θέλει να χαλάσει το γάμο του. Γι’ αυτό και κάνει μία κίνηση που κανείς δεν την περιμένει και κανείς δεν τη φαντάζεται. Την ώρα που ο Ανδρέας (Νίκος Ψαρράς) επισκέπτεται τη Σοφία στο σπίτι της για να της παραδώσει κάποιες ευχετήριες κάρτες ο Παύλος, τυφλωμένος από ζήλια, τον περιμένει έξω από το σπίτι με ένα περίστροφο στο χέρι. Οι δύο άνδρες έρχονται αντιμέτωποι. Ο Παύλος είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα. Σαν από μηχανής θεός όμως εμφανίζεται η Κατερίνα (Άλκηστις Ζιρώ), η οποία πείθει τον Παύλο να κατεβάσει το όπλο και να μη χάσει μια για πάντα τα παιδιά του. Οι εξελίξεις στην σειρά Αγγελική αναμένονται καθηλωτικές καθώς και οι Μιχάλης, Αποστόλης θα βρεθούν μπροστά σε ένα δίλλημα.

Με το φόβο όμως μη χάσει το δικό της παιδί ζει και η Λένα (Μαρία Φιλίππου). Οι ενοχές την έχουν κατακλύσει και πρέπει να βρει το κουράγιο να αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό. Η Όλγα (Μέλπω Κωστή) βρίσκει τη Λένα σε άσχημη κατάσταση κι εκείνη της εκμυστηρεύεται ότι δεν αντέχει άλλο να κρατάει το βαρύ της μυστικό χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι δεν είναι μόνες. Το σοκ για το Μιχάλη (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) θα είναι μεγάλο. Μην μπορώντας να αντέξει το ότι είναι βιολογικός γιος του Γιώργου Αργυρού το ρίχνει στο ποτό.

Εκτός από το ποτό όμως ο Μιχάλης βρίσκει ένα στήριγμα στη ζωή του. Και αυτή δεν είναι άλλη από την Ελένη (Ευφημία Καλογιάννη), με την οποία έρχονται πολύ κοντά. Ο Θωμάς (Γιάννης Στεφόπουλος) ζητάει εξηγήσεις από τον Μιχάλη για τη στάση του, αλλά εκείνος εξαφανίζεται μην μπορώντας να του πει την αλήθεια. Στη μόνη που βρίσκει το θάρρος να μιλήσει είναι η Αγγελική.

Σε ερωτικό δίλημμα τέλος θα βρεθεί ο Αποστόλης (Αλέξανδρος Δαβιλάς) στην σειρά Αγγελική και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Τον τελευταίο καιρό έχει έρθει κοντά με την Άννα (Πηνελόπη Σεργουνιώτη), τη νέα κτηνίατρο που ήρθε να εργαστεί στην επιχείρηση των Αργυρών. Οι δύο τους περνούν όμορφα και ο Αποστόλης δείχνει χαρούμενος και ενθουσιασμένος με τη σχέση αυτή. Η Ιωάννα όμως δεν φαίνεται να βλέπει θετικά αυτή τη σχέση και δεν αργεί να εκδηλώσει τη ζήλεια της, καθώς ο έρωτάς της για τον Αποστόλη δε λέει να περάσει. Παίρνει όμως μια απόφαση, τον καλεί στο σπίτι της με σκοπό να του μιλήσει ειλικρινά για τα συναισθήματά της. Και οι δύο θα έρθουν και πάλι κοντά, ωστόσο ο Αποστόλης αμφισβητεί και πάλι τις προθέσεις της.

Για την αρχική σελίδα « Αγγελική » πατήστε ΕΔΩ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο Kool απο την πρώτη μέρα Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Λίγοι άνθρωποι μπορούν να χαίρονται χωρίς φθόνο για την ευτυχία των φίλων τους

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Επίδομα 534 ευρώ: Πότε θα καταβληθεί η αποζημίωση για τις αναστολές Φεβρουαρίου