in

Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Η διαρροή φωτογραφιών της από ερωτικές της στιγμές στο Διαδίκτυο και η αντίδραση των γονιών της

«Όταν συνέβη αυτό, ήμουν 15 ετών» εξομολογείται η όμορφη τραγουδίστρια

Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης η Ανδρομάχη Δημητροπούλου. Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία ανήκει στο δυναμικό της Panik Records και έχει συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, αποκάλυψε πώς βίωσε την διαρροή προσωπικών της φωτογραφιών από ερωτικές στιγμές στο διαδίκτυο.

Η ερμηνεύτρια των «Να ΄σουν Ψέμα», «Να μ’ Αγαπάς», η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της single «Βάσανό Μου», άνοιξε την καρδιά της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τόνισε πώς όταν κυκλοφόρησαν γυμνές της φωτογραφίες, ήταν μόλις 15 ετών. Πανικοβλήθηκε και οι φίλοι της σταμάτησαν να κάνουν παρέα μαζί της.  Ευτυχώς οι γονείς της αντέδρασαν πιο ψύχραιμα από αυτό που περίμενε εκείνη.

Διαφήμιση

«Ένα πρόβλημα τέτοιο μεγαλοποιείται πάρα πολύ, όταν ένα παιδί δεν μπορεί να μιλήσει στους γονείς του. Όταν συνέβη αυτό σε εμένα, ήμουν 15 χρονών. Οι φωτογραφίες μου αυτές βρέθηκαν στο διαδίκτυο, βρέθηκαν παντού. Δεν μπορώ να ψυχολογήσω έναν άνθρωπο που κάνει κάτι τέτοιο. Είναι ευθύνη, πέραν του ότι είναι τραγικό και δεν το κάνεις ποτέ σε κανέναν, είναι τεράστια ευθύνη και την κουβαλάς μετά για μια ζωή. Εκείνος είναι δύο χρόνια μεγαλύτερός μου.

Εγώ αρχικά έμαθα ότι κυκλοφορούν οι φωτογραφίες μου στα κινητά. Δεν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψω, χάνεις τη γη. Λες “δε θα το πω στη μαμά μου και στον μπαμπά μου”, η αδερφή μου ήταν πάρα πολύ μικρή, δεν μπορούσα να της φορτώσω ένα τέτοιο βάρος και λέω θα το πω στη φίλη μου. Όταν μαθεύτηκε όλο αυτό, η παρέα μου ντρεπόταν για μένα. Έπιανε κόσμος γύρω γύρω και τους έλεγε να μην κάνουν παρέα μαζί μου γιατί “έχει κάνει αυτό”. Μόνο μία φίλη μου, η Όλγα, ήταν δίπλα μου, παρόλο που διάφοροι είχαν πιάσει τους γονείς της και έλεγαν διάφορα» εκμυστηρεύτηκε η Ανδρομάχη.

Σε άλλο σημείο, η όμορφη τραγουδίστρια τόνισε ότι οι γονείς πρέπει να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους αν τυχόν διαρρεύσουν φωτογραφίες προσωπικών τους στιγμών, αφού αυτή την κατάσταση δεν μπορεί να την αντιμετωπίσει κανένας μόνος τους.

 «Θυμάμαι να περνάω από καφετέριες και να κρύβονται, επειδή είχαν κανονίσει χωρίς εμένα. Τώρα μου φαίνεται αστείο, τότε δεν ήταν. Ήταν πολύ σκοτεινή αυτή η περίοδος στη ζωή μου και είναι ο μόνος λόγος που μιλάω. Προσπαθώ να παροτρύνω όποιο παιδί υποφέρει από αυτό το πράγμα. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς μόνος σου, δεν είσαι Θεός, είσαι μόνος σου και έχεις να κάνεις με όλο αυτό τον κόσμο γύρω σου που σε δείχνει με το δάχτυλο». 

Η αλήθεια είναι ότι αν δεν πάθεις κάτι, δε μαθαίνεις. Δε σκέφτεσαι ποτέ ότι θα συμβεί σε εσένα. Πρέπει και οι γονείς να είναι κοντά στα παιδιά τους, γιατί δε μπορεί να το περάσει κάποιος μόνος του αυτό. Εγώ χωρίς λόγο φοβόμουν να τους το πω. Όταν το έμαθαν αντέδρασαν πολύ ψύχραιμα σε σχέση με αυτό που περίμενα, απλά ήμουν φοβισμένη. Ήταν να γίνει, αλλά ευχαριστώ κάθε βράδυ τον Θεό για όλα, γιατί αυτή τη στιγμή δε θα άλλαζα κάτι από τον χαρακτήρα μου και από αυτό που κάνω με τον τρόπο που το κάνω» υποστήριξε η γλυκιά καλλιτέχνιδα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του ΑΝΤ1:

https://www.youtube.com/watch?v=RN9V7BWtTow

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μαρία Μπεκατώρου: Με casual chic εμφάνιση στο πλατό και στη βόλτα

Nina Dobrev: Ανθισμένο look μπροστά στο χιονισμένο τοπίο