in

Ανδρέας Μικρούτσικος: Χαροπάλευε στην εντατική αλλά μετά έκανε ταμείο ποιοι επώνυμοι πήραν τηλέφωνο

Σάλος προκλήθηκε τις τελευταίες ημέρες με συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην εντατική.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ταλαιπωρείται χρόνια από το αναπνευστικό του και κάτι που για εμας μπορεί να περάσει εύκολα, για αυτόν μπορεί να είναι μία κρίσιμη μάχη! Κατάφερε ωστόσο και βγήκε κερδισμένος και από αυτή την περιπέτεια, αλλά λίγο μετά τράβηξε την προσοχή του κόσμου με λάθος τρόπο!

Την ώρα που χαροπάλευε και είδε τη ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια του σταμάτησε στην περίοδο που διακόρευσε γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο και θέλησε να το εξομολογηθεί!

Διαφήμιση

Έτσι έδωσε συνέντευξη, είπε αναλυτικά τις λεπτομέρειες και το πόσο τρυφερά συνέβη η διακόρευση και με μια φτηνή δικαιολογία, ότι δήθεν δεν κατάλαβε ότι συνέντευξη συνεχιζόταν, προσπάθησε να προσπεράσει και να βγει και από πάνω!

Και αφού προκάλεσε ντόρομε την αθλιότητα και δε ζήτησε συγνώμη, στη συνέχεια μέτρησε τους επώνυμους και ανώνυμους φίλους και γνωστούς που πήραν τηλέφωνο για να μάθουν την κατάσταση της υγείας του!

Και από όλο αυτό είχε να παρατηρήσει ότι η Ελένη Μενεγάκη ήταν απούσα! Δεν μας ενημέρωσε βέβαια για τον Άρη Πορτοσάλτε. Σήκωσε το τηλέφωνο ο Άρης Μικρούτσικε;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Δεν ντραπηκε οταν κάηκαν 103 κοφτεται για το… αδειο ψυγειο της. Ο Νίκος Μαστοράκης “σφάζει” τη Ρένα Δούρου.

Στα 53 της με σώμα 25άρας: Η Δέσποινα Βανδή δείχνει τους κοιλιακούς της στο Ίντερνετ και τα likes έπεσαν “βροχή”