in

ΣΟΥΗΔΙΑ γίναμε: Τι θα έκανε ο Ανδρέας Φουστάνος αν η κόρη του έφερνε για σύντροφο έναν 70άχρονο συνομήλικό του

Το Σουηδία γίναμε συχνά το χρησιμοποιούμε σαν έκφραση όταν θέλουμε να δείξουμε ότι πλέον όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι πέρα από το αποδεκτά και απολύτως φυσιολογικά.

Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά αλλά πολλές φορές συμβαίνει όταν υπάρχει τεράστια διαφορά ηλικίας ο έρωτας να κοιτάει την τσέπη

Διαφήμιση

Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι 71 ετών και παροιμιώδης είναι η αγάπη του για το ωραίο φύλο! Μάλιστα οι περισσότερες σύντροφοί του είναι πάρα πολύ μικρές σε ηλικία έχοντας πάνω από 30 χρόνια διαφορά.

Το 2015 μάλιστα όταν ο Ανδρέας Φουστάνος ήταν 64ων είχε κάνει την κορυφαία δήλωση: «Η σύντροφός μου είναι μικρότερη από την κόρη μου κατά δύο χρόνια» Είναι από τους άντρες που έχουν… έφεση στις μικρότερες γυναίκες. Κι αυτό γιατί δεν θεωρεί ότι η ηλικία παίζει ρόλο σε μια σχέση.

Τότε μάλιστα τη χρονιά εκείνη μιλώντας στο Join us και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, είχε παραδεχθεί τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που είχε από την τότε σύντροφό του ενώ είχε μιλήσει για το τι θα έκανε αν το έφερνε η κόρη του έναν συνομήλικο

«Η σύντροφός μου είναι μικρότερη από την κόρη μου κατά δύο χρόνια. Θα το δεχόμουν αν η κόρη μου έφερνε για σχέση της ένα συνομήλικό μου. Ποιος καθορίζει τη διαφορά ηλικίας σε μία σχέση; Σημασία έχει να περνάς καλά με αυτόν που έχεις δίπλα σου.»

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις έως τότε σχέσεις του και στο πως έχει χωρίσει από εκείνες:

«Δεν έχω χωρίσει ποτέ από γυναίκα και να σφαχτώ μαζί της για κάτι. Οι χωρισμοί ήταν φυσική συνέπεια του χρόνου, της κούρασης. Την ώρα που ένα από τους δύο λέει «εγώ φεύγω» υπάρχει μια αναταραχή αλλά αν το διαχειριστείς σωστά ξεπερνιέται. Δεν απορρίπτω, δεν υποβιβάζω έναν άνθρωπο που μπορεί να τον έχω δίπλα μου και έχω ζήσει μαζί του».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αλεχάντρα Γκιλμάντ: Από το Μεξικό με αγάπη! Τόπλες και καυτή στο «Maxim». Φωτογραφίες έπος

Πονάμε και στη σκέψη: Τα 10 χειρότερα πράγματα που μπορούν να συμβούν στο εργαλείο σου. Viral