in

ΑΝΑΣΤΕΝΑΞΕ ο Μάρκος Σεφερλής: Δωράκι απο Έλενα Τσαβαλιά. Του πόσταρε την ΕΠΙΚΗ πίσω όψη της ΑΝΑΠΟΔΑ κ τα είδε όλα

Η Έλενα Τσαβαλιά, σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, προσέχει το σώμα της λατρεύει τη γυμναστική και φροντίζει να διατηρεί τη σιλουέτα της τόσο με πιλάτες όσο και με γιόγκα!

Το αποτέλεσμα της γυμναστικής είναι οφθαλμοφανές εύκολα μπορεί να παρατηρήσει οποιοσδήποτε ότι η Έλενα Τσαβαλιά έχει καταπληκτικές αναλογίες! Αυτός βέβαια που είναι περισσότερο χαρούμενος από όλους είναι ο Μάρκος Σεφερλής!

Καλλίγραμμη και πανέμορφη φροντίζει πάντα να μας εκπλήσσει με τις ικανότητες και την ευλυγισία της. Το σώμα της θυμίζει 20άρας και δεν υπερβάλλουμε καθόλου!

Διαφήμιση

Η Έλενα Τσαβαλιά δεν διστάζει να ανεβάζει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram στιγμές από την ώρα της γυμναστικής και όπως μπορούμε να δούμε η εκτέλεση των ασκήσεων γίνεται άψογα ,με ακρίβεια σχολαστικότητα και επιμέλεια

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Τσαβαλιά κατά το παρελθόν είχε μία διατροφική διαταραχή την οποία έχει παραδεχθεί και σε αφήσει πίσω.

Έπασχε από νευρική ανορεξία λίγο μετά τη γέννηση του παιδιού της. Το μόνο που έκανε ήταν να τρώει μισή σαλάτα την ημέρα και να πίνει καφέδες.

Ευτυχώς ξέφυγε από όλο αυτό και ο άνθρωπος που την στήριξε και ήταν δίπλα της ήταν ο Μάρκος Σεφερλής!

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Δήμητρα Ματσούκα: Με ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ σορτσάκι στο Σύνταγμα δίπλα στον Τσολιά. Φωτογραφία για υπογλώσσια

sofia pavlidou

Σοφία Παυλίδου: 42 Αυγούστου, πάει για μπάνιο, ξαπλώνει στη ακροθαλασσιά και ζαλίζει με το μαγιό της