in

Αναστάσης Κολοβός: Ας ποινικοποιηθεί κάποια στιγμή αυστηρά ρε φιλε… Τι τον έκανε έξάλλο στη βόλτα του στην Αθήνα

Αναστασης κολοβος

Έξαλλος έγινε ο αγαπημένος ηθοποιός Αναστάσης Κολοβός με το άθλια γκράφιτι που υπάρχουν παντού και λερώνουν εκεί που δεν πρέπει! Και έχει απόλυτο δίκιο!

Μάλιστα από τη βόλτα του στην Αθήνα δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες στο instagram για να δείξει την ενόχληση του με κάποια γκράφιτι που μόνο σαν μουτζούρα μπορεί να το εκλάβει κάποιος!

Διαφήμιση

Γκράφιτι με θέα τον Παρθενώνα, γκράφιτι σε ιστορικά κτίρια και βάσεις αγαλμάτων. Συγκεκριμένα ο Αναστάσης Κολοβός που πάντα μέσα το προφίλ στο Instagram δείχνει κοινωνικές και προσωπικές ευαισθησίες σχολίασε:

Σκόρπιες σκέψεις περπατώντας στην πόλη…ας ποινικοποιηθεί κάποια στιγμή αυστηρά ρε φιλε…ειναι άκρως φασιστικό το να καταστρέφεις κάθε μέρα με το έτσι θέλω την αισθητική μου…για ένα άθλιο ταγκάρισμα της ηλίθιας υπαρξης σου ( απλά πέρασες απ το σημείο κ αφήσεις το στίγμα σου όπως τα, σκυλιά κατουράνε έτσι για τη μυρωδιά βλακα ε βλακα) …η για, ένα συνθημα που ακόμα κ αν συμφωνώ με αυτό δε μ αρέσει να το βλέπω σε ένα μνημείο η σε ένα άγαλμα πάνω( συνήθως αυτός που του σημαδεύεις τη μουρη έδωσε τη ζωή του για να μπορείς εσυ να ζεις σε μια δημοκρατία ελευθερος να του σημαδευεις τη μουρη…..

Και για να μην παρεξηγηθω το γκράφιτι σε συγκεκριμένους χώρους κ επιφάνειες το θεωρώ τέχνη…αλλα το ταγκάρισμα πρεπει να ποινικοποιηθεί…ας μην συνηθίζουμε την μιζέρια την κακογουστιά κ την έλλειψη αισθητικής..γιατι με τα χρόνια, αυτό ποτίζει μέσα μας σαν το τέρας που έλεγε ο μακαρίτης…τι όχι?το νου σας/μας/μου…..

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM: Η κοκκινοσκουφίτσα ζει και πέρασε από το ριάλιτι μοντέλων Next Top Model. Φωτογραφίες

Ιωάννα Μαλέσκου: Όλο και πιο κοντά στην παλιά της εικόνα. Δες φωτογραφίες