in

Αναστασία Βοσκανίδου: ΣΟΚ! Τα πέταξε στο αεροπλάνο. ΔΕΣ πως ταξίδεψε μαζί με την Άννυ Βάσιλα του the bachelor από Κρήτη


Στην Κρήτη ταξίδεψε για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Αναστασία Βοσκανίδου. Έκανε τις διακοπές της και έκανε και ένα mini reunion με τις Νικολέτα Τσομπανίδου και Άννυ Βάσιλα που υπήρξαν μαζί στο the bachelor.

Μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειξε τους ακόλουθους τι ωραία που πέρασε. Το τριήμερο είχε βόλτες με φουσκωτό, νυχτερινή διασκέδαση, τσικουδιά, τοπικές αλλά και πιο σπέσιαλ γεύσεις βουτιά σε φανταστικά νερά και όμορφες παραλίες αλλά και τόπλες μπάνιο!

Η Αναστασία Βοσκανίδου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες από την παραλία στη Μονή Πρέβελη, μία μέσα στη θάλασσα και μία έξω χωρίς να φοράει το πάνω μέρος του μαγιό!

Διαφήμιση

Έχει φροντίσει ώστε να ρίχνει τα πλούσια μακριά μαλλιά της να καλύπτουν το στήθος αφήνοντας βέβαια το σημείο του ντεκολτέ να προκαλεί τα μάτια μας να καρφωθούν επάνω του!

Μαζί με την Άννυ Βάσιλα ταξίδεψαν για την Αθήνα κατά την επιστροφή με το αεροπλάνο όπου και είχαν και καθυστέρηση.

Αν και η εξήγηση που τους έδωσαν για την καθυστέρηση ήταν τα καιρικά φαινόμενα, μόλις δείτε την εμφάνιση των δύο γυναικών μέσα στο αεροπλάνο, ίσως θα πρέπει να αναζητηθεί η αιτία και σε αυτά που είδε ο πιλότος όταν οι δύο γυναίκες μπήκαν για να καθίσουν στις θέσεις τους.

Δείτε πως ταξίδεψαν και θα καταλάβετε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

The bachelor. Τη θυμάσαι; Η Βίβιαν, ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το παλούκι μετά το ριάλιτι της τηλεόρασης

Viral Βίντεο: Αυτά είναι τα κορυφαία Sites τα τελευταία 29 χρόνια