in

Αναστασία Κβίτκο: Ξεχειλίζει από παντού και δεν είναι από τα τσουρέκια…

Η Κυριακή του Πάσχα είναι η μέρα της υπερβολής στο φαγητό. Το ίδιο και η εδομάδα που ακολουθεί ειδικά για όσους νήστεψαν Η Anastasiya Kvitko θα κάνει και τις μέρες που έπονται να είναι υπερβολικές.

Δεν γνωρίζουμε αν πέρασες ημέρες νηστείας και προσπάθησες να απέχεις από πράγματα ή να τα γεύεσαι σε μικρότερο βαθμό απ΄ό,τι τις υπόλοιπες μέρες, αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα σε αφήσουμε να αγιάσεις τώρα που πέρασε το Πάσχα

Όχι εμείς δηλαδή, αλλά η Anastasiya Kvitko. Το όνομα της ταιριάζει με το κλίμα των ημερών, αλλά το σώμα της δεν ταιριάζει με τίποτα με την έννοια της ολιγάρκειας. Δηλαδή από τη μία πλευρά είχαμε νηστεία κι από την άλλη άκρη η Kvitko.

Διαφήμιση

Το σώμα της ξεχειλίζει οπουδήποτε κι αν το βάλεις. Δεν υπάρχει καλούπι που να μπορέσει να συγκρατήσει τα προσόντα της. Από την κορφή ως τα νύχια είναι ένα τούμπανο. Πρόσωπο, στήθος, οπίσθια είναι μια κατάσταση που ξεφεύγει από κάθε φαντασία.

Κι επειδή είναι και σχετικά μέτριο το ύψος της, τα πληθωρικά της προσόντα φαίνονται ακόμα περισσότερο. Τα κολλητά φορέματα απογειώνουν τα οπίσθια της. Τα ντεκολτέ αφήνουν το στήθος της να κυριαρχήσει.

Η Anastasiya Kvitko είναι οι μέρες της λαιμαργίας και της ακατάπαυστης κατανάλωσης! Η εβδομάδα που ζούμε δηλαδή

ΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

ΗΤΑΝ ΘΕΟΣ – Κώστας Βουτσάς: Αυτή είναι κίνηση που δεν θα ξεχάσει ποτέ η Αλίκη Κατσαβού

Εμίλια Κλαρκ: Η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη με μισό… εγκέφαλο. Όταν έκανε νταμπλ στον ανδρικό πληθυσμό.