in

Αληθινή εξομολόγηση: Αλέξης 24. Η θεία μου παίκτρια από ριάλιτι στην τηλεόραση με έκανε άντρα. Ο Σύντοφός της δε πηρε χαμπάρι

Πριν από λίγα χρόνια οι αληθινές εξομολογήσεις είχαν γίνει το απόλυτο Viral στο διαδίκτυο και δημιούργησαν φανατικό κοινό.
Η επιτυχία στο internet ήταν τόσο μεγάλη, που οδήγησε αρκετές εκπομές της τηλεόρασης να εντάξουν ενότητα ριάλιτι στη σκαλέτα τους!

Άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, μόρφωσης και κοινωνικού στάτους κατέθεταν τη μαρτυρία τους σε γνωστές ιστοσελίδες, αναφέροντας μάλιστα γαργαλιστικές λεπτομέρειες!

Διαφήμιση

Σε μία από αυτές που εντοπίσαμε εμείς πρωταγωνίστρια, μετά από έρευνα είναι μία παίκτρια από γνωστό ριάλιτι της τηλεόρασης!

Μην ψάξετε τα τελευταία χρόνια αλλά πάμε αρκετά χρόνια πίσω και διαβάζοντας την αληθινή εξομολόγηση του Αλέξη μπορεί και να καταλάβετε!

Αν ανήκετε στον περιβάλλοντα χώρο της συγκεκριμένης γυναίκας από τα γραφόμενά σίγουρα θα μπορέσετε να αντιληφθείτε και ποια παίκτρια από γνωστό ριάλιτι της τηλεόρασης πρόκειται.

Ο Αλέξης αναφέρει την περιπέτεια που έζησε όταν η καστανή θεία του τον κάλεσε να πάνε μαζί διακοπές!

Νεαρός τότε δεν μπορούσε να αντισταθεί στη γοητεία και τον ερωτισμό που αποπνέει η συγκεκριμένη παίκτρια ριαλιτι και την ακολούθησε στο νησί

Δες τη συνέχεια εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Θανάσης Κατερινόπουλος για δολοφονίες στην Πάτρα: Σε 8-10 ώρες η Ρούλα Πισπιρίγκου θα…

Γουάντα Νάρα: ΚΑΤΙ ΕΞΕΧΕΙ. Ακόμα και με μπλουζάκι… βγάζουν μάτια! Για αυτό δε την αφήνει ο Μάουρο Ικάρντι