in

Αλέξης Τσίπρας: Πανικός στον ΣΥΡΙΖΑ – Ανέβηκε το Viral βίντεο που τον ρίχνει στο 3%

Ο Αλέξης Τσίπρας και το Επίμαχο Βίντεο στο Instagram: Αντιδράσεις και Αναταραχή στα Social Media

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο επίκεντρο της κοινωνικής και πολιτικής αντιπαράθεσης, μετά την δημοσίευση ενός βίντεο στο Instagram, όπου παρουσιάζεται να αφήνει ένα λουλούδι στο σημείο της τραγικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 57 ανθρώπων.

Το βίντεο προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με πολιτικούς αντιπάλους, αλλά και υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ, να χαρακτηρίζουν την ενέργεια του Αλέξη Τσίπρα ως “φάουλ”. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η επιλογή του να δημοσιεύσει το εν λόγω βίντεο, μάλλον έρχεται σε αντίθεση με την προεκλογική υπόσχεση της αλλαγής πλεύσης και γραμμής από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η πράξη αυτή του Αλέξη Τσίπρα, να εργαλειοποίησει για ακόμα μία φορά τα θύματα της συμφοράς των Τεμπών, προσφέρεται για πολλές ερμηνείες και πολιτικές αναγνώσεις.

Διαφήμιση

Το γεγονός ότι αυτό έγινε κατά την πρώτη περίοδο των εκλογών και δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα κατέστησε ακόμη πιο εύθραυστη αποδοχή της κίνησης αυτής και φέρνει νέες αντιπαραθέσεις και συζητήσεις.

Οι ημέρες και οι εβδομάδες που θα ακολουθήσουν μέχρι τις εκλογές στις 25 Ιουνίου θα είναι καθοριστικές για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μαρία Ιακώβου: Με αυτό το ανύπαρκτο μαγιό υποδέχεται το καλοκαίρι 2023

Γιάρα Κμίνταν: Η αινιγματική φωτογραφία στο Instagram – Ποζάρει τόπλες αλλά είναι σα να φοράει μαγιό – Πώτς γκένεν αυτό;