Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Απρ 2, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Αλέξης Κούγιας: Σκληρό ΧΩΣΙΜΟ σε Νίκο Χατζηνικολάου
Κούγιας-Χατζηνικολάου
newsShowbiz

Αλέξης Κούγιας: Σκληρό ΧΩΣΙΜΟ σε Νίκο Χατζηνικολάου

Ασημίνα Φρατζέσκου
Last updated: 8 Ιουλίου, 2019 5:04 μμ
Ασημίνα Φρατζέσκου
Published: 8 Ιουλίου, 2019
Share
SHARE

Αλέξης Κούγιας

ΣΚληρή δήλωση από το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια
Πληροφορήθηκα ότι ο Χατζηνικολάου, μετά τη χθεσινή του ακραία δημοσιογραφική δυσφήμηση με τον τρόπο που αντιμετώπισε την απόλυτα αιτιολογημένη άποψή μου για την «ποιότητα» ψήφου σημαντικού μέρους των ψηφοφόρων του «ΣΥΡΙΖΑ» και για το δύσκολο έργο που έχει να κερδίσει και πάλι την ψήφο της μεσαίας τάξης και ειδικότερα των ελευθέρων επαγγελματιών, δικηγόρων κλπ., τους οποίους φορολόγησε με 75%, κάλεσε σήμερα στη ραδιοφωνική του εκπομπή τον επί 30 χρόνια προσωπικό μου φίλο, Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρη Βερβεσό, και ακολούθως διέδωσε ένα δελτίο τύπου, με το οποίο προσπαθεί να περισώσει ότι έμεινε από τη χθεσινή του τηλεοπτική πανωλεθρία.
Ο Χατζηνικολάου, ο οποίος μέχρι την τελευταία στιγμή, γιατί καθυστέρησα, με εκλιπαρούσε να είμαι παρών στο πάνελ, γιατί γνωρίζει ότι οι τηλεθεατές διαχρονικά αποζητούν τη γνώμη μου (είμαι καλεσμένος σε όλα τα τηλεοπτικά πάνελ το βράδυ των εκλογών εδώ και 30 χρόνια και επιλέγω εγώ που θα πάω), εξασφαλίζοντας έτσι τη δεύτερη θέση στην τηλεθέαση των τηλεοπτικών καναλιών και την πρώτη θέση την ώρα που αντιπαρατεθήκαμε, φαίνεται ότι στην Αλεξανδρούπολη, που ήταν συμμαθητής στο ίδιο σχολείο με τους ρομά, θα ήταν το «καρφί της τάξης», γιατί αλλιώς δεν δικαιολογείται η αντανακλαστική του ενέργεια μέσα στα άγρια μεσάνυχτα να καλέσει τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας.
Όλη η Ελλάδα γνωρίζει, γι’ αυτό και εχθές είχα εκατοντάδες μηνύματα από δικαστικούς, εισαγγελείς, δικηγόρους, από γιατρούς, από πολιτικούς μηχανικούς και δασκάλους, καθηγητές και από απλούς ανθρώπους, και σήμερα οι γραμματείς του γραφείου μου κατακλύζονται από τηλεφωνήματα, ότι αυτά που είπα εκφράζουν όλο το μεσαίο χώρο και όλους τους ανεξάρτητους εκλογείς και, άλλωστε, γι’ αυτό υπάρχει στο Σύνταγμα η αρχή της ελευθερίας του εκφράζεσθαι, αρκεί να μην συκοφαντείς και να μην βρίζεις, κάτι που έκανε εχθές ο υποκριτικά απελπισμένος Χατζηνικολάου, η οποία έπαψε να ισχύει στη χώρα μας μόνο την επταετία της χούντας.
Εκτός από την αρχή της ελευθερίας του εκφράζεσθαι, ο Χατζηνικολάου, που με κάλεσε για να κερδίσει τηλεθέαση από την προσωπικότητά μου, κατακρεούργησε και κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ευγενείας προς τον προσκεκλημένο του, υποκρινόμενος τον δήθεν αγανακτισμένο και τον δήθεν υπερασπιστή των λαϊκών στρωμάτων, αφού, είμαι βέβαιος, δεν έχει επισκεφτεί όχι για να κατοικίσει, όχι για να δουλέψει, ούτε για ένα καφέ, τα προάστια της Δυτικής Αθήνας και του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης, αφού δεν έχει αποχωριστεί τα club της Εκάλης και της Βαρυμπόμπης, παίζοντας τένις που ανακάλυψε στα 40 του χρόνια, όπως όλοι οι νεόπλουτοι.
Αυτά για την ώρα και ας κάνει μια βόλτα στους δρόμους για να ακούσει την άποψη των απλών ανεξάρτητων πολιτών για τη χθεσινή του απρέπεια (χρησιμοποιώ ιδιαίτερα επιεική όρο για να χαρακτηρίσω τη συμπεριφορά του).
Υ.Γ. Ο Χατζηνικολάου, και δυστυχώς οι περισσότεροι που δεν έχουν βαθειά γνώση της πολιτικής ιστορίας, αγνοεί ότι τη διάκριση στην ποιότητα της ψήφου την έκανε αυτός που δίδαξε τη δημοκρατία και την πραγματική έννοιά της, ο Περικλής, ο οποίος μάλλον δεν ήταν φασίστας.
Ο Χατζηνικολάου φαίνεται ότι στο σχολείο στην Αλεξανδρούπολη, που πήγαινε μαζί με τα παιδιά των ρομά, ή δεν θα είχε καλό καθηγητή στην αρχαία ιστορία ή θα ήταν κακός μαθητής.
Ας διαλέξει ο ίδιος ποιά δικαιολογία πρέπει να προβάλλει.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Αλέξης ΚούγιαςΝίκος Χατζηνικολάου
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
14°C
Athens
broken clouds
15° _ 13°
83%
6 km/h
Πε
14 °C
Πα
15 °C
Σα
16 °C
Κυ
16 °C
Δε
19 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Αμήχανη στιγμή στο «Πρωινό»: Ο Τζώρτζογλου έμαθε live για τον νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του

Kool Team
3 Min Read

Τραγωδία χωρίς τέλος: «Έσβησε» το 7χρονο αγοράκι που είχε τραυματιστεί παίζοντας κρυφτό σε πάρκο της Βέροιας

Kool Team
2 Min Read

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παυλου… Τον είδε στο γυμναστήριο, τον ρώτησε ηλικία του, της απαντησε 28 και του είπε…

Kool Team
3 Min Read

Δίωξη-βόμβα για κακούργημα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: Τα βίντεο από τη δίκη των Τεμπών που «άναψαν» φωτιές

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

news

Θεσσαλονίκη: Ένταση σε ζευγάρι για μπότοξ – «Τη θέλω όπως είναι», δηλώνει ο σύζυγος

3 Min Read
Sports

Άλικα Σμιτ: Δεν είναι μόνο η ομορφότερη αθλήτρια του κόσμου. Όπως η ομορφιά της, έτσι και το ταλέντο της δεν έχει όρια..

4 Min Read
news

Η σύζυγος του Πάνου Ρούτσι «άδειασε» τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν τον καλέσαμε ποτέ στο Σύνταγμα»

3 Min Read
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Τα ατυχήματα με αίμα στην εκπομπή «Fishy» και η επαγγελματική συνεργασία με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού

3 Min Read
news

«Έρχεται ισχυρός σεισμός, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση»: Συναγερμός από σεισμολόγους μετά τα ρίχτερ στην Τουρκία

5 Min Read
koolgirls

Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Η γυναίκα “πόδια” μαγνητίζει τα βλέμματα στα 52 της

1 Min Read
news

Τα πιο διάσημα εγκλήματα στην Ιστορία που παραμένουν ανεξιχνίαστα μέχρι σήμερα.

6 Min Read
Ιωάννα Τούνη
Showbiz

Ιωάννα Tούνη: Γέννησε με καισαρική και κάνει Reality δείχνοντας σου την κοιλιά της

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
  • .
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?