in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έπεσε παντόφλα. Πήγε στη λίμνη Κόμο και χάζεψαν οι Ιταλοί και όλες τις Ιταλίδες

πίκλες Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Μετά τη Μύκονο βρέθηκε στη λίμνη Κόμο το μοντέλο και influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η εκρηκτική Ελληνίδα ξανθιά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ούτε από ομορφιά ούτε από αέρα από καμία Ιταλίδα. Τρανή απόδειξη αυτό που συνέβη σε κάθε της εμφάνιση που τραβούσε τα τα βλέμματα τόσο των Ιταλών συνοδών των κυριών όσο και των Ιταλίδων.

Διαφήμιση

Βλέπεις στη γείτονα χώρα αυτή την περίοδο είναι της μόδας το κάστανο και μελαχρινό δηλαδή η μεσογειακή ομορφιά οπότε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου που συνδυάζει το εκρηκτικό ξανθό με τον αέρα μιας ντίβας έκανε τους Ιταλούς πραγματικά να παραμιλούν! Έχουμε άλλωστε και τη Ρία Αντωνίου που διαπρέπει στην Ιταλία και κάνει επίσης τους Ιταλούς να κεκεδίζουν!

Χαρακτηριστικό δε ότι σε εστιατόριο όπου δείπνησε το μοντέλο και εργάζεται Έλληνας υπεύθυνος, μας μετέφερε αποκλειστικά ότι ένα ζευγάρι που καθόταν δύο τραπέζια μακριά από το τραπέζι της Αλεξάνδρας αναγκάστηκε να αλλάξει θέση όταν η κυρία παρατήρησε τον σύντροφο και σύνοδο της να αλληθωρίζει στην κυριολεξία!

Ο υπεύθυνος μας μετέφερε επίσης ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μακράν ήταν η πιο εντυπωσιακή παρουσία σε όλο το μαγαζί και έτυχε να είναι σχεδόν η μόνη ξανθιά.

Τώρα για το αν έγινε κάποια κίνηση από τον κύριο που ξετρελάθηκε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν μάθαμε γιατί όπως μας μετέφερε ο εργαζόμενος που τυχαίνει αν είναι και φίλος και αναγνώστης μας ότι γίνεται στο Κόμο μένει στο Κόμο

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Μαλένα Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα: Άκυρη για αύριο. Μίλησαν τα άστρα; Πότε επιτέλους ξεκινάει; Τι συνέβη;

GNTM ΒΙΚΥ ΚΑΓΙΑ Όλα τα άρθρα από το Koolnews

Μάρα Δαρμουσλή: Διακοπές ομορφιές και βίντεο για τον ένα χρόνο γάμου