in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Από το γυμναστήριο στο κομμωτήριο για μία ανανέωση

Δείτε τα βίντεο που δημοσίευσε στα social media η όμορφη επιχειρηματίας και μοντέλο

Ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της.

To απόγευμα της Δευτέρας 28/2, λοιπόν, πήγε στο γυμναστήριο και έδειξε τις ασκήσεις γυμναστικής που κάνει στους περισσότερους από 281.000 followers της.

Φορώντας ένα σετ φόρμας, σε ροζ και γαλάζιο χρώμα, έκαψε πολλές θερμίδες. Έτσι, εξηγείται και το καλλίγραμμο κορμί της!

Διαφήμιση

Από την προπόνησή της δεν λείπουν τα βάρη, τα οποία ενδυναμώνουν τους μυς. Γεμάτη χαρά και ενέργεια, κάνει τις ασκήσεις, ακολουθώντας τις οδηγίες της γυμνάστριας.

Πέρα από την γυμναστική, η δημοφιλής επιχειρηματίας και influencer αγαπά την μόδα και την περιποίηση. Έτσι, σήμερα το πρωί, πήγε στο κομμωτήριο που εμπιστεύεται, για να ανανεώσει το hair look της, μιας που καλωσορίσαμε την Άνοιξη.

Χωρίς ίχνος κόμπλεξ, δημοσίευσε στα Insta Stories της μία mirror selfie, όπου κάθεται σε σε μία θέση του κομμωτηρίου, φορώντας μία άσπρη πετσέτα στο κεφάλι της. Kάνει duckface και γράφει με χιούμορ στο στιγμιότυπο: «Το καλικαντζαράκι του κομμωτηρίου». 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

X Factor: Έρχεται η πρεμιέρα του talent show στο MEGA

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με το που μπήκε ο Μάρτιος, χάλασε το κινητό της – Δείτε βίντεο