in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: 3 τρόποι για να απογειώσετε το μακιγιάζ με έντονο κραγιόν

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, ενώ κατά καιρούς μας έχει χαρίσει υπέροχες εμφανίσεις.

Ξανθιά, με πλούσια, μακριά μαλλιά, μας εντυπωσιάζει με το στιλ της, όσο και με το μακιγιάζ της. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές στο προφίλ της στο instagram, δοκιμάζει τα πιο τολμηρά μακιγιάζ, αφήνοντας τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου της να λάμψουν.

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου διαθέτει έντονα φρύδια, ζυγωματικά και μεγάλα σαρκώδη χείλη, τα οποία τονίζει με έντονο κραγιόν.

Διαφήμιση

Αν και τις περισσότερες φορές προτιμά τις nude αποχρώσεις, δεν αντιστέκεται να δοκιμάσει και τις πιο έντονες, όπως το κόκκινο και το μωβ, για πιο επίσημες εμφανίσεις ή για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης.

Εμείς επιλέξαμε τρεις από τις καλύτερες εμφανίσεις της με έντονο κραγιόν και σας τις παρουσιάζουμε, για να υιοθετήσετε το look της:

Βαθύ, έντονο φούξια, συνδυασμένο άψογα με ροζ, ματ αποχρώσεις στο κινητό βλέφαρο και bronzer στο υπόλοιπο πρόσωπο, για να δείξει πιο ζεστό και ολοκληρωμένο. Ένα sexy, ζεστό look ιδανικό για εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις.

Κλασικό κόκκινο και γήινες εμφανίσεις στα μάτια… Αρκεί να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας και είστε έτοιμες για πρωινές, εντυπωσιακές εμφανίσεις, όπως αυτή που επέλεξε η Παναγιώταρου.

Με eyeliner στο άνω κινητό της βλέφαρο και έντονο contouring στο υπόλοιπο πρόσωπο, η Αλεξάνδρα τολμά το σκούρο κόκκινο κραγιόν. Ένα κραγιόν που ταιριάζει απόλυτα σε ξανθιές γυναίκες και όχι μόνο.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ματιές στο παρελθόν: Viral Video. Αντωνία Καλλιμούκου και Γιώργος Αυτιάς σε ερωτικές περιπτύξεις και το γέλιο της Ελένης Μενεγάκη

Νινα λοτσάρη

Νίνα Λότσαρη: H σέξι selfie φωτογραφία στο ασανσέρ που συναντιόμαστε