in

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Κάνει γυμναστική φορώντας κολάν και το Video γίνεται Viral

Η δημοφιλής influencer, Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου, έκανε δυναμική επιστροφή στα social media, μοιραζόμενη με τους followers της ένα Instagram story από την προπόνησή της στο γυμναστήριο.

Στο εν λόγω story, η Παναγιωτάρου εμφανίζεται πάνω σε ένα στατικό ποδήλατο, φορώντας κολάν και αθλητικό τοπ. Η άψογη σωματική της διάπλαση και η αφοσίωσή της στην υγιεινή ζωή εντυπωσίασαν τους followers της, οι οποίοι έσπευσαν να την αποθεώσουν με likes και σχόλια.

Πολλοί followers εστίασαν στην καλλίγραμμη σιλουέτα της Παναγιωτάρου, εκφράζοντας τον θαυμασμό τους για την επιμονή και την πειθαρχία που δείχνει στην άσκηση. Άλλοι σχολίασαν την αισιόδοξη ενέργεια και την ζωντάνια που εκπέμπεται, χαρακτηριστικά που την έχουν κάνει αγαπητή στο κοινό.

Διαφήμιση

Η Αλεξάνδρα Παναγιωτάρου αποτελεί πηγή έμπνευσης για πολλούς, καθώς μέσα από τα posts της προβάλλει ένα υγιεινό τρόπο ζωής, γεμάτο άσκηση, σωστή διατροφή και θετική ενέργεια. Η δυναμική της παρουσία στα social media και η αυθεντικότητά της την έχουν εδραιώσει ως μια από τις πιο δημοφιλείς influencers στην Ελλάδα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Άργος: 34χρονος χτύπησε με σίδερο και στη συνέχεια περιέλουσε με χλωρίνη τη γυναίκα του

Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Παντρεύτηκαν κρυφά