in

Άγριο Κράξιμο στην Ιωάννα Τούνη στο Twitter: Όταν σου άφηναν εσένα 50άρικο…

Συγνώμη αναγκάστηκε η Ιωάννα Τούνη να ζητήσει με ανάρτηση στο instagram αναφορικά με το ξέσπασμα που έκανε χθες αφού πέταξε στα μούτρα υπαλλήλου του αεροδρομίου 50 ευρώ όταν της ζητήθηκε να πληρώσει 40 ευρώ υπέρβαρο εξαιτίας των 2 κιλών παραπάνω που είχε η χειραποσκευή της.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη ταξίδευε από Θεσσαλονίκη για Αθήνα και δημοσίευσε μέσα από το αεροπλάνο ένα Story με το οποίο έκραζε την Aegean λέγοντας είπε μακριά ψωμόλυσσες

Όπως σχολίασαν πολλοί χρήστες του Instagram έχουν βρεθεί αρκετοί στη θέση της Ιωάννας Τούνη, να βρίσκονται δηλαδή με υπέρβαρο στις βαλίτσες τους, αλλά δεν έχουν καμία έπαρση κατά την συζήτηση με τους ανθρώπους που είναι στο γκισέ και εργάζονται!

Διαφήμιση

Με ευγένεια και καλή πρόθεση πάντα η Aegean έχει δείξει ότι δεν μας περιμένει στη γωνία ώστε να χρεώσει το κάθε γραμμάριο επιλέον.

Μετά το άγριο κράξιμο που έγινε στα social media η Ιωάννα Τούνη αναγκάστηκε για ακόμη μία φορά να απολογηθεί μία ιστορία που επαναλαμβάνεται και καταντάει πραγματικά βαρετή!

Ιωάννα Τούνη καλύτερα να δειγματίζεις παρά να μιλάς!

Όσο για το Twitter, ξέσκισε στην κυριολεξία την Ιωάννα Tούνη, με πιο χαρακτηριστικό tweet που είχε και τις περισσότερες αντιδράσεις και ήταν αυτό το οποίο είδε και η ίδια και αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη ήταν αυτό που ανέφερε:

Η ΣΥΓΝΩΜΗ της Ιωάννας Τούνη

«Είδα πόσο μεγάλη έκταση έχει πάρει το χθεσινό μου story και νιώθω πολύ άσχημα με αυτό. Είναι μια καλή ευκαιρία να μιλήσουμε παραπάνω».

«Για αρχή θέλω να πω μία μεγάλη συγγνώμη σε όποιον έκανα να πιστέψει μέσα από τα story μου ότι επιτέθηκα και φέρθηκα άσχημα στους ανθρώπους του αεροδρομίου ή ότι τους πέταξα τα λεφτά στα μούτρα. Σίγουρα δεν συνέβη κάτι τέτοιο κι όλο αυτό δεν είμαι εγώ.

Αν καταλάβατε κάτι τέτοιο, πραγματικά συγγνώμη. Δεν ήθελα να προάγω κάτι τέτοιο. Ήθελα κάτι να επικοινωνήσω και έκανα με τον χειρότερο τρόπο, επειδή ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη, ένιωθα αδικημένη, είχα νεύρα, οπότε το στόρι μου δεν ήταν το πιο σωστό πράγμα»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ιωάννα Τούνη: Αδιόρθωτη. Πέταξε πενηντάρικο στα μούτρα υπαλλήλου της Aegean και καμάρωσε στο instagram

ελεονώρα αντωνιάδου

Ελεονώρα Αντωνιάδου: Θυμάσαι την Νικόλ απο Το Τατουάζ; Τρομερή αλλαγή απίστευτη!