in

Αγνώστος ο «Κόρο»: Πριν το Survivor και σε ηλικία 19 ετών συμμετείχε ξανά σε ριάλιτι για… ερωτευμένους

Γιώργος Κόρομι: Ποιο ήταν το ριάλιτι στο οποίο συμμετείχε

 Απροσδόκητη είναι η αποκάλυψη που ήρθε στο φως της δημοσιότητας για τον παίκτη του Survivor All Star, Γιώργο Κορόμι. Το γεγονός παρουσίασε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «Καλό Μεσημεράκι».

Διαφήμιση

Ένα από τα θέματα που απασχολούν την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στον ΣΚΑΪ, δεν είναι άλλο από το Survivor All Star. Αρκετά από τα βίντεο που προβάλλονται στο «Καλό Μεσημεράκι» αφορούν το ριάλιτι επιβίωσης, τους παίκτες του και τις δραστηριότητές τους πριν και μετά τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Αγνώστος ο «Κόρο»: Πριν το Survivor και σε ηλικία 19 ετών συμμετείχε ξανά σε ριάλιτι για… ερωτευμένους

Ο Γιώργος Κόρομι στο Love Generation

Στην εκπομπή της Τετάρτης (25/01), η «Βάνια» προχώρησε σε μια αποκάλυψη, με τον Νίκο Μουτσινά να είναι στο πλευρό της και να κάνει τα ανάλογα σχόλια. Η αποκάλυψη αυτή είχε να κάνει με τον «Κόρο» και το γεγονός ότι στα 19 του είχε πάει σε ένα ριάλιτι… αγάπης.
Ο «Κόρο» είχε συμμετάσχει στο «Love Generation», είχε δηλώσει ως ιδιότητα ότι είναι φοιτητής και στα θέλω του ήταν ένα σπίτι στο βουνό.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ευτυχία Κορδόνη

Την ευτυχία τη βρίσκει ο κάθε ένας εκεί όπου την αναζητά. Την Ευτυχία Κορδόνη όμως θα τη βρεις μόνο στο Koolnews. Αγαπά να περνά όμορφα και όχι πάντα μπροστά στα φώτα. Και Μύκονος και ελεύθερο camping. και κοσμικό ποτό και υποβρύχιο στο ζαχαροπλαστείο. Δίδυμος, τι άλλο. contact [email protected]

Διαφήμιση

Δύσκολες στιγμές για την Ιωάννα Σαρρή: Στο νοσοκομείο η σύντροφος του Γιώργου Σαμπάνη

Πεφήφανη η Ελλάδα για μία ακόμη φορά: Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών κέρδισαν την 1η θέση σε παγκόσμιο διαγωνισμό ρομποτικής