Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τρίτη, Μαρ 17, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Αδιανόητο περιστατικό στον Βόλο: Μια 24χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της επειδή άλλαξε θρησκεία
Lifestyle

Αδιανόητο περιστατικό στον Βόλο: Μια 24χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της επειδή άλλαξε θρησκεία

Αθανασία Τσέλλου
Last updated: 30 Απριλίου, 2023 6:57 πμ
Αθανασία Τσέλλου
Published: 30 Απριλίου, 2023
Share
SHARE

Βόλος: Η 24χρονη που ασπάστηκε το Ισλάμ και ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της

Ξυλοκοπήθηκε άγρια μια νεαρή κοπέλα από τον Βόλο, η οποία κατοικεί μόνιμα στην Αγγλία, τελείωσε τις σπουδές της στην Βιοϊατρική και πλέον εργάζεται σε πανεπιστήμιο στο οποίο φοίτησε. Η νεαρή κοπέλα, μιλώντας στο newsit.gr, εξήγησε τους λόγους που άλλαξε θρησκεία.

«Η ζωή εκεί είναι πολύ διαφορετική και μέσα στην πολυπολιτισμικότητα. Προέρχομαι από μία οικογένεια βαθιά θρησκευόμενη. Ήθελα να αναζητήσω το θέμα της θρησκείας και μέσα από φιλανθρωπικά στα οποία συμμετείχα και συμμετείχαν και μουσουλμάνοι είδα ότι είχαν ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς. Το έχουν ως νόμο να προσφέρουν και να βοηθούν. Είναι γραπτός νόμος στη θρησκεία αυτή. Και είναι αυτό που με κέρδισε περισσότερο και μου έδωσε ώθηση να αναζητήσω πράγματα. Για αρκετούς μήνες διάβαζα αρκετά συγγράμματα και από τις δύο θρησκείες μέχρι να καταλήξω», περιγράφει η 24χρονη.

Στην συνέχεια, αναφέρει στο newsit.gr ότι υπήρξαν λογομαχίες με τον πατέρα της όταν ανακοίνωσε στην οικογένειά της την απόφασή της και αναφέρει ότι κάποιες φορές εκείνος ξεπερνούσε τα όρια και έχανε τον έλεγχο.

Στην συνέχεια, αναφέρει στο newsit.gr ότι υπήρξαν λογομαχίες με τον πατέρα της όταν ανακοίνωσε στην οικογένειά της την απόφασή της και αναφέρει ότι κάποιες φορές εκείνος ξεπερνούσε τα όρια και έχανε τον έλεγχο.

«Ο πατέρας μου ήταν κάθετος. Δεν ήθελε τη μαντήλα γιατί πίστευε ότι δεν ήταν σωστό. Έτσι είχε μάθει. Είχε μεγαλώσει με συγκεκριμένα στερεότυπα της κοινωνίας που ζούσε. Αισθάνθηκα την ανάγκη να έρθω στην Ελλάδα να δω την οικογένεια μου. Σύμφωνα και με το Ισλάμ πρέπει να επισκεπτόμαστε την οικογένειά μας στις γιορτές. Τη μαντήλα δεν την φοράμε μέσα στο σπίτι αλλά όταν βρεθούμε με κάποιον επισκέπτη ή ξένο, κυρίως άνδρα. Υπήρξε μία έντονη λογομαχία με τον πατέρα μου σχετικά με τις θρησκευτικές μου πεποιθήσεις αλλά τον δικαιολογώ κατά κάποιον τρόπο. Κάποιες φορές ξεπερνούσε τα όρια και έχανε τον έλεγχο. Τον ενδιέφερε πολύ τι θα πει η κοινωνία σε κάθε του κίνηση. Είναι λίγο παλαιών αρχών. Όμως είναι ένας πατέρας που αγαπάει τα παιδιά του και είναι χαμογελαστός».

Αδιανόητο περιστατικό στον Βόλο: Μια 24χρονη κοπέλα ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της επειδή άλλαξε θρησκεία

Στην φυλακή ο πατέρας της 24χρονης από τον Βόλο

«Γι’ αυτόν τον λόγο τον κατήγγειλα»

Η 24χρονη κοπέλα σημειώνει ότι «στο σπίτι όταν έρχονται επισκέπτες προσπαθώ να μένω στο δωμάτιο μου για να μη με βλέπουν με τη μαντήλα και τους φέρω σε δύσκολη θέση. Καταλαβαίνω ότι είμαστε σε μία κλειστή κοινωνία». Μάλιστα το απόγευμα του άγριου ξυλοδαρμού της από τον ίδιο της τον πατέρα, θα τους επισκέπτονταν στο σπίτι τους ένας ιερέας.

«Ο πατέρας μου είπε να βγάλω τη μαντήλα όταν θα ερχόταν ο επισκέπτης και εγώ δεν την έβγαλα και τότε δημιουργήθηκε το επεισόδιο. Και άρχισε να με χτυπάει στο κεφάλι κυρίως. Φοβήθηκα. Αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου και υπάρχουν συναισθήματα αγάπης. Απλά είναι απόλυτος και χρειάζεται ειδική διαχείριση. Το να υποστηρίζω τον θύτη, όποιος και να είναι όμως δεν είναι ηθικό και είναι υποκριτικό. Για αυτό το λόγο και το κατήγγειλα. Τον έχω συγχωρέσει γιατί δεν είναι η κανονική συμπεριφορά του αυτή. Όλοι κάνουμε λάθη και αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται ειδικό χειρισμό. Έχει μετανιώσει πολύ και ο ίδιος για αυτό που έκανε. Και όλοι όσοι αντιμετωπίζουμε προβλήματα πρέπει να μιλάμε», καταλήγει μιλώντας στο newsit.gr η 24χρονη κοπέλα.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 53χρονο πατέρα της νεαρής κοπέλας και του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 3 ετών και 3 μηνών χωρίς αναστολή. Του δόθηκε δικαίωμα έφεσης χωρίς αναστέλλουσα δύναμη, και αμέσως μετά το τέλος της δίκης οδηγήθηκε στην φυλακή.

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:24ΧΡΟΝΗ ΙΣΛΑΜΒόλοςειδήσεις
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΑθανασία Τσέλλου
Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία. Email επικοινωνία στο athanasia@koolnews.gr
Weather
11°C
Athens
few clouds
13° _ 10°
68%
3 km/h
Τρ
15 °C
Τε
16 °C
Πε
13 °C
Πα
10 °C
Σα
9 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9KLike
3MFollow
304.9KPin
844.9MFollow

Popular Posts

Θρήνος πάνω από την πόλη: Τρία μικρά παιδιά αναζητούν τη μητέρα τους μετά το φονικό τροχαίο στη Λαμία

Kool Team
3 Min Read

Λαμία: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου – Πώς η μετωπική σύγκρουση οδήγησε στον θάνατο 27χρονη μητέρα 3 παιδιών

Kool Team
2 Min Read

Μακάο: Η στιγμή που η αστυνομία «συλλαμβάνει» ανθρωποειδές ρομπότ – Τρόμος για 70χρονη στο δρόμο

Kool Team
3 Min Read

Ανατροπή με την πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων και 100 κατοικιδίων – Σε «ομηρία» 90 συμπατριώτες μας στα Εμιράτα

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Lifestyle

Ευτυχισμένη μητέρα η Ελένη Φουρέιρα: Μας δείχνει για πρώτη φορά το δωμάτιο του νεογέννητου γιου της και κάνει τον γύρο του διαδικτύου

1 Min Read
Lifestyle

“Λύγισε” ο Βασίλης Μπισμπίκης για τα αρνητικά σχόλια: «Σε ξεφτιλίζουν και ακούς σχόλια για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι.»

1 Min Read
Lifestyle

Κομψότητα με cropped σακάκι: Tips για εντυπωσιακές εμφανίσεις

2 Min Read
Lifestyle

Γιώργος Χρανιώτης – Γιώργος Πυρπασόπουλος: Έδωσαν εθελοντικά αίμα για όσους το έχουν ανάγκη

1 Min Read
Lifestyle

«Λοιπόν τα νέα είναι καλά!»: Η σύντροφος του Γιώργου Δασκαλάκη αποκάλυψε τα νεότερα για τη μάχη του με τον καρκίνο

2 Min Read
Lifestyle

Τζένη Μπαλατσινού: Για το διαζύγιό με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ξέρουμε εγώ και αυτός. Τα εν οίκω μη εν δήμω

2 Min Read
Lifestyle

Το είπε χωρίς να «μασήσει» τα λόγια του: Η απάντηση του Πλούταρχου για την Πάολα που άφησε την ρεπόρτερ άφωνη

2 Min Read
LifestyleΑληθινές ΙστορίεςΓυναίκα

Charlène του Μονακό: Η θρυμματισμένη ζωή της πιο μυστηριώδους πριγκίπισσας

4 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?