in

Ελεονώρα Μελέτη: Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ δήλωση όταν γύρναγε την ΤΣΟNΤΑ. Αν ήταν να πάω με γέρο θα πήγαινα με…

Ελεονώρα μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη υπήρξε μία περίοδος που έκανε μία βιωματική εκπομπή, ήθελε να ζήσει τις εμπειρίες η ίδια και να μεταφέρει στους τηλεθεατές αυτά που έζησε. Ήταν μία εκπομπή που έφερε μεγάλη ανατροπή στην ελληνική τηλεόραση αλλά δυστυχώς το project σταμάτησε.

Τη δική της «οπτική» αλλά και τις απαντήσεις της σε όσους την επέκριναν, σχετικά με το θέμα του πορνό και την πολυσυζητημένη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram για τις ανάγκες του «Hashtag», έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από το προσωπικό της blog.

Δες τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στο instagram και δεν υπάρχει, πλέον, στον προσωπικό λογαριασμό της

Διαφήμιση

«Αν όντως ο μέσος Έλληνας σοκαρίστηκε τόοοοσο από το γεγονός ότι ανέβασα στον λογαριασμό μου, έναν άνδρα γυμνό να αφήνει στην φαντασία του άλλου, το τι μπορεί να κάνει εκείνη την ώρα σε μία γυναίκα, την ώρα που η επισκεψιμότητα σε πορvό sites φέρνει την Ελλάδα στη 3η θέση από τις χώρες της Ευρώπης που «ψαχουλεύουν» τις τσόvτες, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Προφανώς σοκάρεται κι όταν κλικάρει τα αγαπημένα του πορvό βίντεο, που ξαναλέω, τον φέρνουν στην 3η θέση της λίστας με τους Ευρωπαίους ηδονοβλεψίες. Κάποιοι θεώρησαν… “άσεμνη” τη φωτό έως και “προσβλητική”, κυρίως γυναίκες για να είμαι ειλικρινής.

Οι άντρες το διασκέδασαν πιο πολύ το όλο θέμα. Γι’ αυτό τους αγαπώ» έγραψε -μεταξύ άλλων- η γνωστή παρουσιάστρια, για τον «θόρυβο» που προκλήθηκε.

Στη συνέχεια, μάλιστα, δεν δίστασε να δηλώσει:

«Έχω ξαναδεί πορvό και live, με τον σύντροφο μου, σε live s-ex theater, οπότε ούτε σκέτο μάτι θα είχε νόημα να πάρω. Πορvό όμως, δεν είχα ξανασκηνοθετήσει.

Βλέπω πορvό, και εμπνέομαι ανανεώνοντας την ερωτική μου φαντασίωση και φαντασία, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου one night stand, και ας γελάνε μερικοί.

Είμαι straight, μου αρέσουν ερωτικά οι άντρες, αλλά αν έπρεπε να πάω με έναν γέρο που η μυρωδιά στα χνώτα του μαρτυρά την ηλικία του, ίσως προτιμούσα -αν είχα την επιλογή- να πάω με μία όμορφη γυναίκα».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Διακόπτουμε για μία έκτακτη είδηση: Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο φόρεσε το μαγιό πήγε για μπάνιο και έριξε το Instagram

Ντούα Λίπα: Ζαλίζει – Η φωτογραφία στο μπαλκόνι με αβυσσαλέο ντεκoλτέ, χωρίς σouτιέν και τα Γαλλικά φιλία έριξαν το Instagram