Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Σάββατο, Ιαν 17, 2026
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Στέλλα Μπίζιου: Ο διάλογος και η συναίνεση το κλειδί για την ανάκαμψη του τοπικού εμπορίου
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
news

Στέλλα Μπίζιου: Ο διάλογος και η συναίνεση το κλειδί για την ανάκαμψη του τοπικού εμπορίου

Ασημίνα Φρατζέσκου
Last updated: 27 Φεβρουαρίου, 2021 8:21 μμ
Ασημίνα Φρατζέσκου
Published: 27 Φεβρουαρίου, 2021
Share
SHARE

Την πρωτοβουλία να προωθήσει τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Λάρισας προς τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη καταθέτοντας αναφορά, ανέλαβε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μετά τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τους Δημήτρη Παληογιάννη πρόεδρο, Σπύρο Δεμίρη αντιπρόεδρο και το μέλος Αλέξη Γκούλιο, εκπροσώπους του ΔΣ της ΟΕΒΕΛ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, μετά και την επαναλειτουργία αρκετών κλάδων στο νομό.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, η κα Μπίζιου αφού άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους, εξέφρασε την άποψη πως μόνο μέσα από διάλογο και συναίνεση θα αναδείξουμε τις κατάλληλες λύσεις για την επόμενη μέρα. Η κυβέρνηση έχει και τη βούληση και το σχέδιο να πετύχει την ανάκαμψη. Χρειαζόμαστε όμως την στενή συνεργασία με τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια οικονομία δίκαιη και ανθεκτική. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα, ανάμεσα στα κράτη – μέλη της ΕΕ που έχει διαθέσει τόσο υψηλό ποσοστό πόρων με στόχο την στήριξη της αγοράς, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που προσφάτως δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η κα Μπίζου σημειώνει στην αναφορά της πως εκτός των πραγματικών οικονομικών δυσχερειών, οι επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι βρίσκονται αντιμέτωποι και με την αδυναμία να σχεδιάσουν έστω και τον ελάχιστο προγραμματισμό ακόμη και για τις πάγιες ανάγκες τους, πόσο μάλλον για αγορές εμπορευμάτων, και ζητά από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να μελετήσει τις προτάσεις, ώστε να αναδειχθούν και προκριθούν λύσεις βιώσιμες που θα προστατεύουν τους επαγγελματίες της αγοράς και θα εξασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας του νομού μας.

«Αναγνωρίζουμε ότι το εμπόριο και οι επαγγελματίες υφίστανται μια πρωτοφανή δοκιμασία. Ακούμε προσεκτικά τα όσα έχουν να μας επισημάνουν και επιζητούμε την συμμετοχή όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων στη διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικών επωφελών για όλους. Κάθε τοπική οικονομία έχει τις ιδιαιτερότητες της, για αυτό ζήτησα από την ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων να μελετήσει με προσοχή τις προτάσεις των τοπικών φορέων. Ζητώ πάντα από τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του νομού να μου καταθέτουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Μόνο όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις συνέπειες της πανδημίας», κατέληξε η κα. Μπίζιου.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
9°C
Athens
broken clouds
10° _ 8°
66%
5 km/h
Σα
8 °C
Κυ
7 °C
Δε
6 °C
Τρ
8 °C
Τε
7 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Χειμώνας προ των πυλών: Βουτιά 8 βαθμών της θερμοκρασίας, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι

Kool Team
2 Min Read

«Ελάτε να με πάρετε, εγώ τον σκότωσα»: Άγρια δολοφονία με θύμα πρόεδρο κοινότητας στο Αγρίνιο

Kool Team
1 Min Read

You Might Also Like

Γάτες: Οι αδέσποτες γάτες δεν επιβιώνουν στον δρόμο – VIDEO

1 Min Read
Showbiz

Δωροθέα Μερκούρη: Χώρισε τη Γαία από τον Άγγελο Λάτσιο. Την πηρε και…

1 Min Read
news

Σύλληψη 50χρονου για υποκίνηση βίας στα συλλαλητήρια για τα Τέμπη

2 Min Read
news

Τι είναι και πώς λειτουργεί το αλεξικέραυνο στο σπίτι

4 Min Read
Showbiz

Φωτογραφία χωρίς μαγιό: Το αντίο της Μίνας Αρναούτη στο καλοκαίρι του 2023

1 Min Read
Showbiz

Μαρία Σολωμού: «Με ξεφτίλισαν τα κανάλια επειδή είπα ότι είχα 3 συντρόφους»

2 Min Read
Showbiz

Άρτεμις Αλεξανδράτου: Αλλη για Only fans – Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου τραβάει selfie φωτογραφία με μαγιό στον καθρέφτη

1 Min Read
news

Μούφα γιατρός: Ψευτογιατρός ο 40χρονος που έδειρε γυναίκα οδηγό στη Συγγρού – Σοκάρουν οι δηλώσεις του θύματος

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2026 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?