Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Τετάρτη, Δεκ 3, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Στέλλα Μπίζιου: Ο διάλογος και η συναίνεση το κλειδί για την ανάκαμψη του τοπικού εμπορίου
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
news

Στέλλα Μπίζιου: Ο διάλογος και η συναίνεση το κλειδί για την ανάκαμψη του τοπικού εμπορίου

Ασημίνα Φρατζέσκου
Last updated: 27 Φεβρουαρίου, 2021 8:21 μμ
Ασημίνα Φρατζέσκου
Published: 27 Φεβρουαρίου, 2021
Share
SHARE

Την πρωτοβουλία να προωθήσει τις προτάσεις της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Λάρισας προς τους υπουργούς Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα και Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη καταθέτοντας αναφορά, ανέλαβε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, μετά τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τους Δημήτρη Παληογιάννη πρόεδρο, Σπύρο Δεμίρη αντιπρόεδρο και το μέλος Αλέξη Γκούλιο, εκπροσώπους του ΔΣ της ΟΕΒΕΛ, προκειμένου να ενημερωθεί για τις συνθήκες που επικρατούν στην αγορά, μετά και την επαναλειτουργία αρκετών κλάδων στο νομό.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, η κα Μπίζιου αφού άκουσε προσεκτικά τους προβληματισμούς, τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους, εξέφρασε την άποψη πως μόνο μέσα από διάλογο και συναίνεση θα αναδείξουμε τις κατάλληλες λύσεις για την επόμενη μέρα. Η κυβέρνηση έχει και τη βούληση και το σχέδιο να πετύχει την ανάκαμψη. Χρειαζόμαστε όμως την στενή συνεργασία με τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια οικονομία δίκαιη και ανθεκτική. Ας μην ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα, ανάμεσα στα κράτη – μέλη της ΕΕ που έχει διαθέσει τόσο υψηλό ποσοστό πόρων με στόχο την στήριξη της αγοράς, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που προσφάτως δημοσιοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Η κα Μπίζου σημειώνει στην αναφορά της πως εκτός των πραγματικών οικονομικών δυσχερειών, οι επαγγελματίες βιοτέχνες και έμποροι βρίσκονται αντιμέτωποι και με την αδυναμία να σχεδιάσουν έστω και τον ελάχιστο προγραμματισμό ακόμη και για τις πάγιες ανάγκες τους, πόσο μάλλον για αγορές εμπορευμάτων, και ζητά από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να μελετήσει τις προτάσεις, ώστε να αναδειχθούν και προκριθούν λύσεις βιώσιμες που θα προστατεύουν τους επαγγελματίες της αγοράς και θα εξασφαλίζουν τις θέσεις εργασίας του νομού μας.

«Αναγνωρίζουμε ότι το εμπόριο και οι επαγγελματίες υφίστανται μια πρωτοφανή δοκιμασία. Ακούμε προσεκτικά τα όσα έχουν να μας επισημάνουν και επιζητούμε την συμμετοχή όλων των κοινωνικών και επαγγελματικών ομάδων στη διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικών επωφελών για όλους. Κάθε τοπική οικονομία έχει τις ιδιαιτερότητες της, για αυτό ζήτησα από την ηγεσία των αρμοδίων Υπουργείων να μελετήσει με προσοχή τις προτάσεις των τοπικών φορέων. Ζητώ πάντα από τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του νομού να μου καταθέτουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους. Μόνο όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε τις συνέπειες της πανδημίας», κατέληξε η κα. Μπίζιου.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
17°C
Athens
scattered clouds
18° _ 16°
70%
4 km/h
Τε
17 °C
Πε
17 °C
Πα
17 °C
Σα
15 °C
Κυ
14 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Τραγικό τέλος για την influencer “Bikergirl” στην Κολομβία – Είχε πει «Ελπίζω να μην τρακάρων» λίγες ώρες πριν σκοτωθεί

Kool Team
2 Min Read

Ανδρέας Λοβέρδος για τη σύλληψη του γιου του: «Τον στηρίζω, αλλά δεν δικαιολογώ κάθε πράξη του»

Kool Team
2 Min Read

Λούτσα – Νέες διαστάσεις στο θανατηφόρο τροχαίο: Μετανιωμένος ο 29χρονος, νέα απολογία αύριο

Kool Team
3 Min Read

Σίσσυ Χρηστίδου: Σε σοκ τα τελευταία χρόνια – «Δεν θέλω να μπει άντρας στο σπίτι όσο τα παιδιά μου είναι εκεί»

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

Media

Μαρία Κωνσταντάκη: Viral βίντεο – Δες το χαμένο trailer πού εμφανίζεται ολόγυμνη πριν από 20 χρόνια

2 Min Read
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Έτσι σχολίασε τις φήμες που θέλουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου παρουσιάστρια του «Love Island»

2 Min Read
Ησαΐας Ματιάμπα
news

Ησαΐας Ματιάμπα ” Μια ανάσα για δυο” : Δείτε το teaser του νέου του κομματιού

1 Min Read
news

Τέλος στις «καρέκλες-παρκαδόρους»: 350 ευρώ πρόστιμο για όσους κρατούν παράνομα θέση στάθμευσης

2 Min Read
Showbiz

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Φωτογραφία με στήθος ελεύθερο λύνει τον κύβο του ρούμπικ

1 Min Read
Media

Νίκος Κοκλώνης: Απογοητευμένος με την τηλεθέαση του J2US. Έπιασε 13άρι

1 Min Read
news

Νεκρός από χειροβομβίδα ο ρώσος αξιωματικός Ζαούρ Γκουρτζίεφ στη Σταυρούπολη

2 Min Read
μακετα πλατεια συνταγματος
news

Πλατεία Συντάγματος: Κώστας Μπακογιάννης ξεκινά η ανάπλαση μετά από 20 χρόνια. Δες τη μακέτα

1 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?