Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Σάββατο, Δεκ 20, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Έτσι εκτέλεσαν τον Γιάννη Λάλα: Δέκα ριπές από καλάσνικοφ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου – Το σχέδιο των επαγγελματιών εκτελεστών στην Αράχωβα
news

Έτσι εκτέλεσαν τον Γιάννη Λάλα: Δέκα ριπές από καλάσνικοφ στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου – Το σχέδιο των επαγγελματιών εκτελεστών στην Αράχωβα

Kool Team
Last updated: 2 Νοεμβρίου, 2025 12:45 μμ
Kool Team
Published: 2 Νοεμβρίου, 2025
Share
SHARE

Η εν ψυχρώ δολοφονία του 41χρονου Γιάννη Λάλα στην Αράχωβα φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός άψογα εκτελεσμένου συμβολαίου θανάτου. Ο πρώην bodybuilder και πρόσωπο που είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για τη δράση του στη λεγόμενη Greek Mafia, βρέθηκε γαζωμένος με δέκα σφαίρες από πολεμικό καλάσνικοφ στο μπαλκόνι του δωματίου του, το βράδυ του Σαββάτου (1/11).

Ενότητες
  • Η ενέδρα θανάτου στο μπαλκόνι
  • Η διαφυγή και το καμένο τζιπ
  • Οι εκτελεστές ήξεραν τα πάντα
  • «Σφραγισμένο» συμβόλαιο θανάτου
  • Οι επόμενες κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εκτιμούν πως οι δράστες γνώριζαν με ακρίβεια κάθε του κίνηση και τον παρακολουθούσαν μέρες πριν την εκτέλεση.

Η ενέδρα θανάτου στο μπαλκόνι

Λίγα λεπτά μετά τις 11 το βράδυ, ο Λάλας βγήκε μόνος στο μπαλκόνι του δωματίου του, σε ένα απομονωμένο σημείο του ξενοδοχείου.Εκεί τον περίμεναν. Οι εκτελεστές, πιθανότατα δύο, είχαν στήσει καρτέρι σε κοντινή απόσταση και τη στιγμή που τον είδαν, άνοιξαν πυρ με ριπές καλάσνικοφ.

Οι δέκα σφαίρες που δέχθηκε τον χτύπησαν σε θώρακα και κοιλιά. Ο 41χρονος έπεσε ακαριαία νεκρός, χωρίς να προλάβει να αντιδράσει.

Το γεγονός ότι το σημείο ήταν εκτός οπτικού πεδίου από τον δρόμο και ότι οι εκτελεστές χτύπησαν ακριβώς τη στιγμή που βγήκε μόνος, αποδεικνύει, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., προσεκτική παρακολούθηση και επαγγελματική οργάνωση.

Η διαφυγή και το καμένο τζιπ

Λίγο μετά τη δολοφονία, οι δράστες διέφυγαν με ένα τζιπ, το οποίο βρέθηκε καμμένο λίγα χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο. Η Αστυνομία θεωρεί βέβαιο ότι το όχημα χρησιμοποιήθηκε για τη διαφυγή και κάηκε για να εξαφανιστούν ίχνη DNA και αποτυπώματα.

Στο σημείο της εκτέλεσης, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συνέλεξε κάλυκες από καλάσνικοφ και έκανε αυτοψία του χώρου, προσπαθώντας να εντοπίσει τη γωνία βολής και την ακριβή θέση των δραστών.

Οι εκτελεστές ήξεραν τα πάντα

Ο Λάλας είχε ταξιδέψει στην Αράχωβα για το Σαββατοκύριακο με μια γυναίκα και δύο ακόμη ζευγάρια φίλων. Οι εκτελεστές γνώριζαν όχι μόνο σε ποιο ξενοδοχείο θα μείνει, αλλά και το δωμάτιο και το πρόγραμμά του, γεγονός που αποδεικνύει εσωτερική πληροφόρηση.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να τον παγίδεψαν μέσω προσώπου εμπιστοσύνης, που ενημέρωσε για τις κινήσεις του.

«Σφραγισμένο» συμβόλαιο θανάτου

Η δολοφονία του Γιάννη Λάλα φαίνεται να εντάσσεται σε νέο κύκλο εκκαθαρίσεων στη νύχτα, με συμβόλαια θανάτου που εκτελούνται με στρατιωτική ακρίβεια.Οι αστυνομικοί εξετάζουν σχέσεις του θύματος με κυκλώματα καυσίμων, καπνού και προστασίας, στα οποία φέρεται να είχε αναπτύξει επιχειρηματική δραστηριότητα, προκαλώντας αντιπαλότητες και “εκδίκηση”.

Οι επόμενες κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα επικεντρώνεται σε τρία σημεία:

  1. Τα κινητά τηλέφωνα του θύματος και των συνοδών του, για να εντοπιστούν οι τελευταίες επικοινωνίες.
  2. Οι κάμερες ασφαλείας γύρω από το ξενοδοχείο και το σημείο όπου βρέθηκε το καμένο όχημα.
  3. Η διαδρομή των δραστών, που δείχνει καλά σχεδιασμένη, με διαφυγή προς ορεινό δρόμο που οδηγεί εκτός Αράχωβας.

Η υπόθεση Λάλα προστίθεται σε μια μακρά λίστα συμβολαίων εκτέλεσης που έχουν συγκλονίσει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.Και δείχνει ότι ο πόλεμος των κυκλωμάτων όχι μόνο δεν τελείωσε, αλλά μόλις άνοιξε νέο, πιο αιματηρό κεφάλαιο.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
13°C
Athens
few clouds
14° _ 12°
74%
3 km/h
Σα
13 °C
Κυ
14 °C
Δε
14 °C
Τρ
14 °C
Τε
16 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφτασε στη Μεσόγειο: Ουκρανικό χτύπημα σε ρωσικό πετρελαιοφόρο νότια της Κρήτης

Kool Team
6 Min Read

Σέρρες: Σύλληψη 62χρονου καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση 17χρονης μαθήτριας – Σοκάρει η καταγγελία

Kool Team
2 Min Read

Ορκωμοσία Αποφοίτων: Μια νέα γενιά επιστημόνων Αγροτικής Ανάπτυξης αποφοίτησε από το ΕΚΠΑ

Kool Team
2 Min Read

GNTM 2025: Η Ξένια Τσίρκοβα έμαθε την νίκη της βλέποντας… τηλεόραση

Kool Team
3 Min Read

You Might Also Like

news

Σαρηγιάννης: Πιθανή η παράταση του lockdown – Τι είπε για τις μεταλλάξεις

1 Min Read

Γιατί ζαρώνουν τα δάχτυλα όταν μένουν πολλή ώρα στο νερό

7 Min Read
news

Τραγωδία στου Ρέντη: 12χρονη παρασύρεται θανάσιμα από ΙΧ – καρέ-καρέ η στιγμή του δυστυχήματος

2 Min Read
Showbiz

Ποιά Wanda Nara: Η Ζαΐρα Νάρα έβαλε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ σιθρού και κέρδισε 300.000 followers

2 Min Read
news

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Με Μένιο, Μπάμπη και Τρελοπαπά με το βιτριόλι ο δολοφόνος στη VIP Κορυδαλλού

1 Min Read
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: Πώς βρέθηκε από την ασφαλιστική εταιρία στο χώρο της υποκριτικής; Η ίδια εξηγεί

3 Min Read
news

Μάθανε που πλημμυρίσαμε πλακώσανε κι οι γύφτοι. Πλιάτσικο Ρομά σε σπίτια πλημμυροπαθών

1 Min Read
news

Ρεκόρ αφίξεων στα ελληνικά καταλύματα τον Νοέμβριο 2024 – Πάνω από 1 εκατομμύριο επισκέπτες

2 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
tvfreaks tvfreaks

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?