Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Κυριακή, Αυγ 17, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > Μπέσσυ Αργυράκη: Η συγκίνηση για τον χωρισμό της κόρης της και η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα
Showbiz

Μπέσσυ Αργυράκη: Η συγκίνηση για τον χωρισμό της κόρης της και η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Φαίη Αλεξοπούλου
Last updated: 13 Μαΐου, 2022 3:51 μμ
Φαίη Αλεξοπούλου
Published: 13 Μαΐου, 2022
Share
SHARE

Στο πλατό του «Πρωινού» βρέθηκε την Παρασκευή 13/5 η Μπέσσυ Αργυράκη και συγκινήθηκε, όταν η συζήτηση στράφηκε στο χωρισμό της κόρης της, Εβελίνας Νικόλιζα, από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη. Το ζευγάρι ήταν μαζί οκτώ χρόνια και τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, συγκατοικούσε.

«Δεν είχαν παντρευτεί, αλλά τα τελευταία χρόνια συζούσαν. Χώρισα μαζί με την κόρη μου από στεναχώρια. Έκλαψα αρκετά, έκλαψα πολύ. Το αγαπώ αυτό το παιδί, τον Κλεάνθη. Είναι τόσο αγαπημένοι, παρόλο που χώρισαν. Αποφάσισαν από κοινού ότι δεν πήγαινε άλλο.

Από ό,τι διαβάζω, γιατί δεν τη ρωτάω, για να μην τη φέρνω σε δύσκολη θέση, ήταν κοινή τους απόφαση να χωρίσουν. Όταν σκέφτομαι ότι είχαν περάσει πολύ όμορφα μαζί και ήταν αγαπημένοι, στεναχωριέμαι πολύ. Η Εβελίνα δεν θέλει να μου δείξει τα συναισθήματά της. Πάντως, εύχομαι και για τα δύο παιδιά -που είναι καταπληκτικοί χαρακτήρες και οι δύο- τα καλύτερα.

Τον Κλεάνθη τον ένιωθα σαν παιδί μου. Θέλω το καλό της κόρης μου, αυτό θα πει κανείς είναι το πιο λογικό, αλλά θέλω το καλό και του Κλεάνθη. Πέρασαν οκτώ όμορφα χρόνια υπέροχα μαζί. Έκλαψα πολύ για τον χωρισμό τους.

Η κόρη μου πέρασε πάρα πολύ ωραία με τον Κλεάνθη. Κάποια στιγμή, ένιωσαν ότι δεν πάει άλλο. Χώρισαν τώρα, τώρα ήταν η σωστή στιγμή για την κόρη μου, ίσως και για τον Κλεάνθη. Μιλάω μαζί του, λέμε δυο κουβέντες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας την ρώτησε αν υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης της κόρης της με τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη, τότε εκείνη αντέστρεψε την ερώτηση, ρωτώντας ευθέως εκείνον και τη Φαίη Σκορδά: «Εσείς έχετε επανασυνδεθεί;». Τότε η Φαίη Σκορδά «πάγωσε», ενώ ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε «Όχι». «Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο» πρόσθεσε η Μπέσσυ Αργυράκη. «Εε καλά, αμά πιστεύεις ό,τι διαβάζεις…» της είπε αμέσως μετά ο παρουσιαστής, με την Φαίη Σκορδά να πετάγεται και να λέει, θέλοντας να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση: «Το σημαντικό είναι η Εβελίνα και ο Κλεάνθης να είναι καλά και ευτυχισμένοι».

Η Μπέσσυ Αργυράκη συμφώνησε μαζί της και πρόσθεσε: «Καμιά φορά και η σχέση του ζευγαριού, όταν πια χωρίσει και χωρίσει αγαπημένο, μπορεί να είναι και καλύτερη από τη σχέση που είχε όταν ήταν παντρεμένο. Εσείς, τι λέτε για αυτό;».

«Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Οπότε, είτε δουλεύουμε μαζί είτε όχι, πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη θα είμαστε πάντα συνδεδεμένοι, από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά. Η Εβελίνα και ο Κλεάνθης δεν έχουν παιδί. Όσοι δεν έχουν παιδί, χωρίζουν και κάνουν νέες σχέσεις, μοιραία χάνονται» εξήγησε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News
TAGGED:Γιώργος ΛιάγκαςΕβελίνα ΝικόλιζαΚλεάνθης ΚωνσταντινίδηςΜπέσσυ ΑργυράκηπρωινόΦαίη Σκορδά
Share This Article
Facebook Copy Link Print
ByΦαίη Αλεξοπούλου
Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη. Για επικοινωνία: fayalexopoulou@koolnews.gr
Weather
27°C
Athens
clear sky
29° _ 27°
54%
5 km/h
Κυ
27 °C
Δε
32 °C
Τρ
34 °C
Τε
33 °C
Πε
34 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

Showbiz

Αντριάνα Λίμα: Με καuτά εσώpουχα και κopμάκια μοιράζει υπογλώσσια

1 Min Read
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλο: Προβάρει ρούχα pole dancing, εξάπτει τη φαντασία και σε στέλνει για υπογλώσσια

1 Min Read
Showbiz

Τζούλια Αλεξανδράτου: ΙΛΙΓΓΟΣ. Αποκαλύπτει τα περισσότερα λεφτα που έβγαλε σε ένα βράδυ. 10 λεπτά δηλαδή

1 Min Read
Σμαράγδα Καρύδη
MedianewsShowbiz

Σμαράγδα Καρύδη: Πως την αποκαλέι το εγγόνι του Θοδωρή Αθερίδη

1 Min Read
Showbiz

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή έγινε καστανή και εν μέση οδώ κάνει αδιανόητο άνοιγμα ποδιών. Τα είδαμε όλα

2 Min Read
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Του χρόνου ή θα είμαι έγκυος ή θα έχω παιδάκι, το νιώθω

1 Min Read
Showbiz

Την ονομαστική της γιορτή έχει σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια – Έτσι της ευχήθηκε ο καλός της φίλος, Νίκος Μουτσινάς

1 Min Read
Showbiz

Λευτέρης Πανταζής: ερωτευμένος με 30χρονη που ζει στο εξωτερικό – «Θέλω να κάνω παιδί, ο έρωτας με έχει αλλάξει!»

3 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?