in

Γεματούλα 20 χρόνια δεν έκανε μπάνιο για να μη σφηνώσει στη… μπανιέρα – Δες τι έγινε μετά

Η Λίντα Πίρσον για είκοσι ολόκληρα χρόνια ζούσε έναν Γολγοθά. Η ίδια ζύγισε πάνω από 170 κιλά ενώ δεν έκανε ποτέ μπάνιο επειδή φοβόταν ότι θα εγκλωβιστεί στη μπανιέρα!

Η 62χρονη αποφάσισε να αλλάξει και έτσι έκανε δίαιτα με αποτέλεσμα να νιώσει καλύτερα με τον εαυτό της και να μπει επιτέλους στο μπάνιο! «Βλέποντας τις παλιές φωτογραφίες μου δεν μπορώ να πιστέψω το πώς ήμουν. Τώρα κατάφερα να κάνω αναρρίχηση και να περπατήσω πέντε χιλιόμετρα αυτό το Σαββατοκύριακο, κάτι που στο παρελθόν δεν μπορούσα ούτε να διανοηθώ», λέει η Λίντα και συνεχίσει:

«Ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορώ να κάνω, είναι το μπάνιο στο τέλος της μέρας. Για είκοσι χρόνια δεν έκανα μπάνιο επειδή φοβόμουν ότι θα κολλήσω στην μπανιέρα. Όχι πια. Τώρα αγαπώ την ζωή». Η Λίντα δεν ήταν ποτέ αδύνατη αλλά πάχυνε πολύ μετά από την γέννηση των παιδιών της. Στα 22 ήταν πια παχύσαρκη και έφθασε να ζυγίζει 171 κιλά. Στα 42 αποφάσισε να μην ξαναμπεί στο μπάνιο για να μην κολλήσει στην μπανιέρα.

Διαφήμιση

«Πάντα φορούσα μεγάλο μέγεθος αλλά δεν με ένοιαζε. Μετά από τις γέννες τα πράγματα άλλαξαν. Δεν μπορούσα να συγκρατήσω την όρεξη μου και λάτρευα την σοκολάτα. Έτρωγα πέντε στην καθισιά μου». Η Λίντα προσπάθησε να κάνει δίαιτα αλλά δεν τα κατάφερνε ενώ ένιωθε άσχημα επειδή ο άνδρας της ήταν αδύνατος.

Παράλληλα ντρεπόταν να βγαίνει στον δρόμο και δεν έκανε μπάνιο! Το 2010, ο άνδρας της, ο Τζέρι της πρότεινε να πάνε στην Κύπρο για διακοπές αλλά δεν ήθελε να μπει στο αεροπλάνο επειδή δεν χωρούσε στις θέσεις. Τελικά δέχτηκε αλλά ήταν ένα μαρτύριο επειδή ήταν στριμωγμένη και το ζευγάρι πήγε στην Κύπρο.

«Δεν έφυγα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου και για τις δύο εβδομάδες που ήμασταν εκεί. Μόνο μία φορά βγήκα το βράδυ για να φάμε σε ένα εστιατόριο. Δεν ήθελα να με βλέπουν οι άνθρωποι. Ένιωθα πολύ άσχημα που άφηνα τον άνδρα μου μόνο του. Τότε, αποφάσισα ότι δεν θα ξαναπάει διακοπές με έναν άνθρωπο σαν και εμένα. Ήξερα ότι κάτι πρέπει να γίνει».

Μία εβδομάδα μετά την επιστροφή του ζευγαριού στην Μεγάλη Βρετανία, η Λίντα αποφάσισε να κάνει γαστρικό μπάι μπας. «Ήξερα πως αν δεν κάνω κάτι θα πεθάνω. Ένιωθα πως η εγχείρηση ήταν μονόδρομος. Τώρα πια ζω καλά και απολαμβάνω τα εγγόνια μου και τα παιδιά μου».

Για την Λίντα, ήταν ρίσκο να κάνει την εγχείρηση λόγω του βάρους της καθώς ο γιατρός της είπε ότι δεν θα ξυπνήσει ποτέ από την αναισθησία. Παρ’ όλα αυτά αποφάσισε να την κάνει και σήμερα νιώθει πολύ καλύτερα.

Μετά από δύο χρόνια, η Λίντα κατάφερε να χάσει 100 κιλά: «Ο άνδρας και τα παιδιά μου είναι πολύ περήφανοι. Η εγχείρηση άλλαξε την ζωή μου και πλέον βοηθάω και άλλους ανθρώπους που έχουν προβλήματα με το βάρος τους. Έχω την ζωή που πάντα ονειρευόμουν», λέει η Λίντα που είχε να κάνει μπάνιο 20 χρόνια

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Γιώργος Μαζωνάκης: Με σουπερ τοσοδούλι μικροσκοπικό μαγιό χειμώνα για μπάνιο

Χίλαρι Νταφ: Ξαναθυμήθηκε το σέξι εαυτό της! Με κοιλιακούς και ανανεωμένη εμφάνιση βγάζει selfie φωτογραφία στο μπάνιο