in

Έλσα Χόσκ: Τι τρώει και δε μας δίνει; Πρωινό χιλιάδων θερμίδων αλλά έχει αυτό το σώμα – ΜΑΘΕ τι

Ως παίκτρια μπάσκετ στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Έλσα Χοσκ ακολουθεί μία διατροφή που ανατρέπει τους μύθους που όλοι γνωρίζουν γύρω από την διατροφή των μοντέλων.

Η ξανθιά καλλονή από την Σουηδία που υπήρξε επαγγελματίας μπασκετμπολίστρια για δύο χρόνια και δηλώνει παθιασμένη με το μποξ. Κατά κοινή ομολογία δε, είναι ένα από τα πιο σέξι «αγγελάκια»

Το νέο πρόσωπο της Victoria’s Secret… αποκαλύφθηκε στο περιοδικό Style Caster και το ένθετο για το fitness και τη διατροφή.

Διαφήμιση

Το μοντέλο δήλωσε πως κατά τη διάρκεια των εβδομάδων μόδας τρώει για πρωινό αυγά με μπέικον, για μεσημεριανό φακές και σαλάτα ντομάτας με μοτσαρέλα ενώ για δείπνο προσπαθεί να πηγαίνει στο αγαπημένο της ελληνικό εστιατόριο όπου επιλέγει πάντα τα ίδια πιάτα: τυρί τηγανητό, σουβλάκια κοτόπουλο με ρύζι και σαλάτα από πατάτες, αγγούρι και τυρί φέτα.

Τώρα εμείς να την πιστέψουμε;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Εύα Λονγκόρια και τα οπίσθιά της… σε απόγνωση φόρα παρτίδα – Φωτογραφία

Δεν πίστευαν στα μάτια τους: Μπήκαν στο νεκροταφείο και έμειναν άφωνοι με αυτό που έκανε ο αθεόφοβος