in

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Διαβάστε: Τα 11 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες στις γυναίκες

Όπως σε κάθε δουλειά, έτσι και εδώ στο koolnews.gr υπάρχουν άντρες που έχουν να πουν πολλές πικρές ιστορίες που ξεκίνησαν για μια γυναίκα.

Είμαστε σίγουροι ότι θα τους βρείτε και στη δική σας δουλειά. Ή ότι είστε ένας από αυτούς. Γι΄αυτό τα βάλαμε κάτω, βρήκαμε αυτά που μας ξενερώνουν τρομερά σε μια γυναίκα και τα τοποθετήσαμε σε μια σειρά, χωρίς φόβο ότι θα μας δείρουν. Ούτως ή άλλως η παντόφλα δεν γλυτώνεται.

Διαφήμιση

1.Το 10κιλο make up δεν καλύπτει την ανασφάλεια (κλεμμένο από καθρέφτη τουαλέτας αλλά ταιριάζει). Πόσα δάκρυα άραγε να έχουν χυθεί από άντρες που γύρισαν στο κρεβάτι και είδαν κάτι άλλο από αυτό που φλέρταραν το προηγούμενο βράδυ; Πόσα «Γαμώτο τι έκανααααα, γιατί δεν με μαζεύατε» να έχουν ειπωθεί σε κολλητούς;

2. Το στυλ Ουλρίκε Μάινχοφ και το “σούζα τον έχω” bragging στις φίλες σας. Το να δίνετε διαταγές σε έναν άντρα για το τι να κάνει στο σπίτι είναι δεκτό μόνο τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης, γιατί σκέφτεται ότι θα έχει συχνό σεξ και δεν τον νοιάζει τίποτα. Μετά το μόνο που καταφέρνετε είναι να σκέφτεται να γυρίσει πίσω στη μάνα του.

Διαφήμιση

3. Playing hard to get. Αν κοιτάζετε έναν άντρα στο μπαρ και του στέλνετε σινιάλα και έρχεται να σας μιλήσει και είστε ξινές και σνομπ, γιατί ακολουθείτε κάποιου είδους τακτική τότε καλή συνέχεια στο ράφι σας.

4. Ψεύτικα νύχια και ψεύτικες βλεφαρίδες. Α, και τρέσες. Όλα αυτά μπορεί να σας δίνουν μια άλλη εικόνα, αλλά όταν ξαπλώσει ένας άντρας στο κρεβάτι και δει το extreme makeover τότε μην ελπίζετε σε κάποια ανάταση. Κάποια άλλη φορά.

Διαφήμιση

5. Η γκρίνια γιατί μπορεί να τσίμπησε ένα πιτόγυρο στη δουλειά και να μην υπάρχει χώρος για το φαγητό σου. «Κι εγώ για ποιον μαγειρεύω; Για το γείτονα; Εγώ ψυχή δεν έχω, δεν ξέρω να παραγγέλνω απ΄έξω; Ε, λοιπόν αύριο δεν θα μαγειρέψω και κάνε ό,τι θες». Όλο αυτό το πακετάκι δεν είναι καθόλου ελκυστικό.

6. Κρεβατομουρμούρα; Καλύτερα στον καναπέ και με πιασμένη μέση.

7. Τα Όχι που σημαίνουν Ναι, τα Ίσως που σημαίνουν Όχι και τα Μάλιστα που σημαίνουν «Θα σε σκίσω». Πρώτα έρχεται ο φόβος. «Τι έκανα και έχει θυμώσει;» σκέφτεται ο έρμος. Το μυρίζεστε ότι τα έχει κάνει πάνω του και εφορμάτε. Η όλη φάση καταντά πολύ ξενερουά.

8. Η αργοπορία που ξεπερνάει τα όρια. Αυτό που δεν καταλαβαίνουμε είναι το γιατί δεν ξεκινάτε μια ώρα νωρίτερα την ετοιμασία, αφού ξέρετε ότι θα αργήσετε. Τι; Θέλετε να κάνετε εντυπωσιακή είσοδο και να φτάσετε τελευταίες; Γι΄αυτό αυξάνονται οι αντροπαρέες στα μπαρ. Θα περιμένουν όλοι τις γυναίκες τους να κάνουν εντυπωσιακή είσοδο.

Διαφήμιση

9. Δεν μας αφήνετε να δούμε τους φίλους μας χωρίς εσάς. Ακόμα χειρότερα θα χύσετε δηλητήριο για κάποιους. Μετά από δύο χρόνια θα λάβεις το προσκλητήριο του γάμου με μια άλλη που θα τον αφήνει να βγει με την παρέα του.

10. Ζήλια Ζήλια Ζήλια. Δε μιλάμε για τη μικρή που την κάνεις με γλύκα σε φάση παιχνιδάκι. Μιλάμε για την ακατάσχετη ζήλια που την κάνεις μια φορά. Ξεκινάει Γενάρη του 2020 και τελειώνει Δεκέμβρη του 2021. Από κάτι τέτοια θα έβγαλε ο Γούναρης το Αυτός ο Άλλος.

11. Τα αφόρητα μπινελίκια και το νταλικέρης style. Ναι, σαφώς, έχετε κι εσείς νεύρα και θέλετε να ξεσπάσετε, αλλά αυτό το στόμα φτιάχτηκε για να βγάζει μια γλυκύτητα. Όταν βλέπετε την φίλη σας και της λέτε «Έλα ρε μ@λ@κ@ μου που χάθηκες;», κοιτάμε κάτω από τον καναπέ μήπως σας έπεσε η θηλυκότητα.

Υ.Γ. Φυσικά όλα αυτά ισχύουν για όλες τις άλλες γυναίκες εκτός από τις δικές μας. Εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Τηγανιτές πατάτες και άλλες 4: Αυτές είναι οι 5 τροφές που δεν πρέπει να δοκιμάσεις πριν το σεξ

Δήμητρα Ματσούκα: Πριν 20 χρόνια ολόγυμνη, βουτηγμένη στη σοκολάτα. Η φωτογραφία ΥΜΝΟΣ