in

Η Νικόλ Κίντμαν μεγάλωσε το στήθος της 3 νούμερα και έκανε την πάπια – Η φωτογραφία που την πρόδωσε

Μπορεί η Νικόλ Κίντμαν να ισχυρίζεται ότι ουδέποτε έχει κάτσει στο κρεβάτι του πλαστικού χειρουργού, ωστόσο οι φωτογραφίες της διαψεύδουν τα λεγόμενα της.

«Δεν έχω κάνει καμία πλαστική ούτε στο πρόσωπό, ούτε στο σώμα. Δοκίμασα κάποτε μπότοξ, αλλά δεν έμεινα ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Οι εκφράσεις μου είχαν παγώσει. Επιτέλους, τώρα, μπορώ να κουνάω το πρόσωπό μου» είχε εξομολογηθεί η Νικόλ Κίντμαν, πριν μήνες, στην ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Ποιος όμως να την πιστέψει; Και μάλιστα, ύστερα από τις φωτογραφίες, που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, διαψεύδοντας τα λεγόμενά της. Ένα φουστάνι με αβυσσαλέο ντεκολτέ προδίδει εύκολα το γεγονός ότι έχει κάνει πλαστική στο στήθος.

Διαφήμιση

Τα δημοσιεύματα που ξένου τύπου αναφέρουν ότι η Νικόλ μεγάλωσε το στήθος της τρία νούμερα, ωστόσο η εκπρόσωπος της δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικά με τις φήμες, όπως είχε κάνει κάποιο καιρό πριν όταν το πρησμένο και τσιτωμένο πρόσωπό της ηθοποιού στο φεστιβάλ των Καννών είχε πυροδοτήσει ξανά την ίδια συζήτηση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
Μπέσσυ Μάλφα

Μπέσσυ Μάλφα: Η απώλεια που τη σημάδεψε ο όγκος στο κεφάλι και το σοβαρό χειρουργείο

Ήρθε για μια καλύτερη ζωή, αλλά σκοτώθηκε στα Τέμπη: Η τραγική ιστορία του Μοχαμάντ-Εντρίζ Μία από το Μπαγκλαντές