Φόρμα αναζήτησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 21:43
Ντράγκι: Επιβραδύνονται οι ρυθμοί ανάπτυξης για το 2017 - Κεντρική Εικόνα

Η οικονομική μεγέθυνση στις χώρες της ευρωζώνης θα συνεχιστεί το 2017, αλλά με ρυθμούς μικρότερους σε σχέση με τις προσδοκίες του περασμένου Ιουνίου.

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 20:59
«Ήμαρτον» είπε ο Φίλης: Βάζω στην άκρη το θέμα με το μάθημα των Θρησκευτικών - Κεντρική Εικόνα

Οπισθοχώρηση για το μάθημα των Θρησκευτικών σάλπισε ο υπ. Παιδείας Νίκος Φίλης μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις αντιδράσεις από την Εκκλησία.

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 20:33
«Non paper» Παππά: «Όνειρα θερινής νυκτός» ότι ο διαγωνισμός για τις άδειες είναι άκυρος - Κεντρική Εικόνα

Στην αντεπίθεση περνάει ο Νίκος Παππάς για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών, μετά την «έκπτωση» του υπερθεματιστή Καλογρίτσα, ο οποίος απέτυχε να καταβάλει την προβλεπόμενη από τη διαδικασία 1η δόση.

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 20:06
Τσίπρας: Κίνδυνος για την Ε.Ε. οι λαϊκιστές της δεξιάς και η ακροδεξιά - Κεντρική Εικόνα

Μήνυμα ότι «κίνδυνος για την Ευρώπη δεν είναι όσοι θέλουν να την αλλάξουν, αλλά οι λαϊκιστές της δεξιάς και η ακροδεξιά που θέλουν να τη διαλύσουν» έστειλε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση που πραγματοποιεί ο επικεφαλής της Eυρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, για την παρουσίαση του «Απολογισμού 2014-2016».

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 19:03
Ένωση Κεντρώων: Να αδειοδοτηθούν και όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας  - Κεντρική Εικόνα

Να αδειοδοτηθούν και όλα τα κανάλια εθνικής εμβέλειας και να επανασυσταθεί το ΕΣΡ, ζητά η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της από τον αρμόδιο υπουργό

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 18:46
Τσακαλώτος: Όσο είμαι εγω υπουργός, το νερό και άλλες ΔΕΚΟ δεν θα ιδιωτικοποιηθούν - Κεντρική Εικόνα

«Όσο εγώ θα είμαι υπουργός δεν πρόκειται να γίνει ιδιωτικοποίηση του νερού και των άλλων ΔΕΚΟ» είπε ο κ. Τσακαλώτος, αν και συμφώνησε με τον Άδωνι Γεωργιάδη για πιθανότητα ιδιωτικοποιήσεων.

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 18:13
«Λαμόγιο» αποκάλεσε τον Χρ. Σπίρτζη ο Αδ. Γεωργιάδης - Κεντρική Εικόνα

«Αρχιλαμόγιο» και «λαμόγιο» αποκάλεσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη κατά την συνεδρίαση των Επιτροπή της Βουλής για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την δόση των 2,8 δισ.

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 18:03
Τηλεοπτικές άδειες: Νέο αίτημα της Ν.Δ. για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας - Κεντρική Εικόνα

Νέο αίτημα για συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής με αντικείμενο τις τηλεοπτικές άδειες κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία.

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 18:01
Έσταξε «φαρμάκι» για Τσίπρα ο Ντομπρόβσκις: Παράδειγμα προς αποφυγή  - Κεντρική Εικόνα

Την άποψη ότι η Ελλάδα υφίσταται σκληρότερη οικονομική προσαρμογή εξαιτίας της «λαϊκιστικής στάσης» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2015 εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόβσκις.

Δευτέρα, 26. Σεπτεμβρίου 2016 - 17:54
Ολοκληρώθηκε η άτυπη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου - Εκκλησία-τηλεοπτικές άδειες-αξιολόγηση στο επίκεντρο της συζήτησης - Κεντρική Εικόνα

Ολοκληρώθηκε η άτυπη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή στενών του συνεργατών του και μελών της κυβέρνησης.

Σελίδες