Φόρμα αναζήτησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 20:07
Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: Η εγκύκλιος για την απαλλαγή από τα Θρησκευτικά καθιερώνει διακρίσεις - Κεντρική Εικόνα

Την άρση της εγκυκλίου της κυβέρνησης της Ν.Δ., με την οποία ορίζεται πώς θα δίνεται απαλλαγή από το μάθημα των Θρησκευτικών, ζητούν εννέα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 19:05
Στο Μαξίμου εκτάκτως ο Σκουρλέτης και η απάντηση σε δημοσιεύματα «με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές» - Κεντρική Εικόνα

«Το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα» αναφέρει ο Πάνος Σκουρλέτης

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 18:29
Επιμένει ο Βουδούρης: «Ρεσιτάλ ψεύδους από τον Μουζάλα» - Κεντρική Εικόνα

Για ρεσιτάλ ψεύδους κατηγορεί τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα ο παραιτηθείς γραμματέας Πρώτης Υποδοχής Προσφύγων, Οδυσσέας Βουδούρης, μετά από όσα είπε ο πρώτος στη Βουλή χθες.

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 18:16
Ρήγας: «Λάθος ο τρόπος με τον οποίο απομακρύνθηκε ο διευθυντής της ΕΡΤ» - Κεντρική Εικόνα

Τη διαφωνία του για τον τρόπο που απομακρύνθηκε από τη διεύθυνση ειδήσεων της ΕΡΤ ο Σταύρος Καπάκος εξέφρασε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Ρήγας.

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 18:12
Συνάντηση Μητσοτάκη με εκπροσώπους startups: «Δέσμευση της ΝΔ η στήριξη της καινοτομίας» - Κεντρική Εικόνα

Εκπροσώπους νεοφυών επιχειρήσεων (startups) συνάντησε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους όχι μόνον τα σχέδιά τους, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν επιχειρώντας μέσα σε δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 17:37
Στη Βουλή την Τετάρτη το νομοσχέδιο για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων - Κεντρική Εικόνα

Τετάρτη, έρχεται στη Βουλή ο νόμος για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Εσωτερικών.

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 17:26
Υπέρ της ταχείας επίλυσης στο θέμα του χρέους ετάχθη ο Γάλλος ΥΠΕΞ - Κεντρική Εικόνα

Οικονομία και μεταναστευτικό ήταν τα θέματα που απασχόλησαν την συνάντηση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Γάλλο Υπουργό Εξωτερικών, Ζαν- Μαρκ Ερό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 17:18
Σκουρλέτης: Να μην αφαιρεθούν κερδοφόρα κομμάτια του Δημοσίου για ψίχουλα - Κεντρική Εικόνα

Να μην αφαιρεθούν κερδοφόρα κομμάτια του Δημοσίου για ασήμαντη συμβολή στην αποπληρωμή του χρέους, ζήτησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 16:47
NΔ: «Να ερευνηθούν οι καταγγελίες Καπάκου» - Κεντρική Εικόνα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΔ με αφορμή την ανταλλαγή επιστολών μεταξύ Ταγματάρχη-Καπάκου, ύστερα από την αποπομπή του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Τρίτη, 25. Οκτωβρίου 2016 - 16:36
Θεοδωράκης: Πολιτική και όχι δικαστική η λύση για τις τηλεοπτικές άδειες - Κεντρική Εικόνα

Τη θέση του Ποταμιού για τις τηλεοπτικές άδειες κατέθεσε στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο επικεφαλής του κινήματος, εκφράζοντας τη θέση για περισσότερα κανάλια, εργαζόμενους, λεφτά στα δημόσια ταμεία και διαφάνεια των οικονομικών των καναλιών.

Σελίδες