in , ,

Ζώδια: Τι θα Συμβεί αυτή την εβδομάδα 20/5 – 26/5/2019

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από τις 20/5 έως τις 26/5 για κάθε ζώδιο…Κριός
Γενικά
Ξεκινά Κριέ μου, μια κοινωνική εβδομάδα, γεμάτη από εξωστρέφεια αλλά και ευκαιρίες για να μπορέσεις να νιώσεις περισσότερη δύναμη και σιγουριά για το μέλλον σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο των Διδύμων και από αυτή τη θέση, εσύ γεμίζεις θετική ενέργεια ενώ οι μέρες σου γεμίζουν ενδιαφέρουσες επικοινωνίες, ιδέες, προτάσεις αλλά και μετακινήσεις. Ευνοείσαι για νέες γνωριμίες αλλά και συμφωνίες που έχουν κάτι σημαντικό να σου δώσουν. Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό σου δίνει την ώθηση να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις κάτι καλύτερο στα οικονομικά σου! Προσοχή ωστόσο στα οικογενειακά καβγαδάκια…
Αισθηματικές προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι αισθηματικά σε κάθε τι οικείο, γνώριμο, που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σιγουριά. Μία επανασύνδεση είναι μέσα στα πλάνα αυτής της περιόδου, όμως πρέπει να προσέξεις τις επιλογές σου γιατί λίγο αργότερα μπορεί να το μετανιώσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν λείπουν κάποιοι εκνευρισμοί και εντάσεις στα επαγγελματικά σου και κάπως τα παίρνεις κατάκαρδα αυτή την περίοδο και μου στεναχωριέσαι… Στα οικονομικά σου ωστόσο σου δίνεται η δυνατότητα να βρεις νέους τρόπους για να αυξήσεις το εισόδημά σου!
Ταύρος
Γενικά
Η αλήθεια είναι, Ταύρε μου, ότι αυτό το διάστημα είσαι στα καλύτερά σου! Η Αφροδίτη κινείται στο δικό σου ζώδιο και σου χαρίζει τόλμη, γοητεία, μαγνητισμό, άσε που ομορφαίνεις και όλοι σε ρωτάνε «Μα τι έκανες εσύ»! Αυτή την εβδομάδα όμως αρχίζει και κινείται πολύ καλύτερα και το οικονομικό σου, αφού η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή, να κουβεντιάσεις και να συμφωνήσεις για ζητήματα οικονομικά! Επιπλέον, το εξάγωνο Άρη – Ουρανού σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση ενώ τώρα πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων προτάσεις που έχουν αρκετό ενδιαφέρον!
Αισθηματικές προβλέψεις
Άκρως ερωτική είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιό σου, όπου δεν λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις που ξεσηκώνουν την ερωτική σου λίμπιντο! Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιοό σου επομένως αυτή τη στιγμή είσαι το πιο ευνοημένο ζώδιο στα αισθηματικά… Κούνα λίγο παραπάνω το χεράκι σου και να ξέρεις… θα έχεις την επιτυχία που περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Από αυτή την εβδομάδα έρχεσαι σε επαγγελματικές συζητήσεις για νέες συμφωνίες οι οποίες σταδιακά θα αποδώσουν ιδιαίτερα στον οικονομικό σου τομέα. Είναι πολύ πιθανό να σου γίνει και μία πρόταση για επαγγελματικό ταξίδι, ή για μία αλλαγή εργασίας.
Δίδυμοι
Γενικά
Σημαντική, είναι η νέα εβδομάδα για το ζώδιό σου, αγαπημένε μου Δίδυμε, αφού ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά επίσημα η περίοδος των γενεθλίων σου! Χρόνια πολλά και δημιουργικά λοιπόν και είναι βέβαιο ότι αυτή την περίοδο ο τομέας των σχέσεων σε αφορά, σε ενδιαφέρει, είναι το επίκεντρό σου! Μαζί με τον Ήλιο περνά στο δικό σου ζώδιο και ο Ερμής, επομένως το μυαλό σου καθαρίζει, οι επικοινωνίες σου γίνονται πιο συχνές, οι μετακινήσεις, τα ταξιδάκια, οι επαφές και οι γνωριμίες λειτουργούν ανανεωτικά στην ψυχολογία σου! Επιπλέον, σου δίνονται και κάποιες μικρές αλλά ενδιαφέρουσες οικονομικές ευκαιρίες.
Αισθηματικές προβλέψεις
Το κλειδί της ερωτικής σου επιτυχίας αυτό το διάστημα, είναι η εξωστρέφεια αγαπητέ μου Δίδυμε. Έφτασε ο καιρός να σκεφτείς, να μιλήσεις, να εκφραστείς και να καλύψεις τα κενά που υπάρχουν στην αισθηματική σου ζωή. Ίσως κατανοήσεις ότι η σχέση σου θέλει και υποχώρηση και συμβιβασμό, γιατί ο σύντροφός σου έχει ανάγκη αυτό το διάστημα και από τη δική σου συμπαράσταση.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, κοιτάς πώς θα βελτιώσεις το κλίμα των επαγγελματικών σου, κλείνοντας κάποιες εκκρεμότητες, αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνεις και μάλιστα με ιδιαίτερο μεράκι. Στα οικονομικά σου οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες, αυτό το ξέρεις ήδη, ωστόσο κάποιες ευκαιρίες για μία οικονομική ανακούφιση θα σου δοθούν.
Καρκίνος
Γενικά
Ξεκινά μία εβδομάδα, που σε παρακινεί να κάνεις αλλαγές, να λειτουργήσεις πιο δυναμικά και τολμηρά, να προχωρήσεις σε σχέδιά σου, να διεκδικήσεις δυναμικά αυτό που θέλεις και να εκπληρώσεις κάποιες προσδοκίες σου! Ο Άρης κινείται στο ζώδιό σου και μπορώ να πω ότι είσαι μέσα στο πάθος και στο τσαγανό, δεν λείπουν όμως και οι στιγμές νευρικότητας και τα ξεσπάσματα ιδιαίτερα για υποθέσεις του παρελθόντος. Ωστόσο το εξάγωνο Άρη – Ουρανού σε φέρνει πιο κοντά σε νέους φίλους, νέους ανθρώπους και εμπνευστές που μπορούν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις τα σχέδιά σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, σε κάνουν κάπως καχύποπτο και εσωστρεφή, ίσως γιατί η φωνή της διαίσθησής σου, σου δίνει το μήνυμα ότι μπαίνεις σε περίοδο σημαντικών εξελίξεων.
Αισθηματικές προβλέψεις
Δεν πάνε και άσχημα τα αισθηματικά σου, αρκεί να μην σε πιάσει η απαισιοδοξία και η εσωστρέφεια δεδομένου ότι μπορεί να αρχίσεις να αναμοχλεύεις το παρελθόν και να ψάχνεις να βρεις στραβάδια. Μία νέα γνωριμία μέσα από το κοινωνικό σου κύκλο ευνοείται αυτή την εβδομάδα αν έχεις γεννηθείς στο 1ο και στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέες ιδέες που έχεις για τα επαγγελματικά σου μπορούν πολύ γρήγορα να προχωρήσουν και να έχουν σπουδαία αποτελέσματα. Η συνεργασία σου με άτομα που “δένεις” επαγγελματικά, θα αποφέρει καρπούς. Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε περίοδο συζητήσεων και προτάσεων που σε ευνοούν.
Λέων
Γενικά
Μία χαρούμενη, ευδιάθετη και κοινωνική εβδομάδα ξεκινά για το δικό σου ζώδιο αγαπητέ μου Λέοντα. Στην πορεία της, ανανεώνεσαι σημαντικά στον κοινωνικό σου τομέα αφού ο Ήλιος και ο Ερμής εισέρχονται το ζώδιο των Διδύμων και σε κάνουν περιζήτητο στον κοινωνικό σου κύκλο! Πες ναι σε νέες επαφές, γνωριμίες, δικτύωση, ενώ… κέρδισε την αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι! Το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, σε ευνοεί να προχωρήσεις σε νέες επαγγελματικές προτάσεις που θα είναι άκρως ενδιαφέρουσες για την πορεία σου!
Αισθηματικές προβλέψεις
Θέτεις στόχους για την πορεία της αισθηματικής σου ζωής και αυτή τη φορά Λιοντάρι μου δεν κάνεις εκπτώσεις. Θέλεις κάτι απόλυτα συγκεκριμένο και το απαιτείς, γιατί πλέον δεν έχεις καμία όρεξη να περάσεις ξανά, τα ίδια με το παρελθόν. Η εβδομάδα ωστόσο στην πορεία της είναι καλή και σε βοηθά να κερδίσεις κοντά σου αυτό που πραγματικά σου αξίζει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιο του Λέοντα, η καριέρα σου αναμορφώνεται και μπαίνει σε ένα πιο όμορφο πλαίσιο. Κερδίζεις την εύνοια των ανθρώπων που συνδέονται με τα επαγγελματικά σου, ενώ το εξάγωνο Άρη – Ουρανού σε βοηθά σε εποικοδομητικές αλλαγές. Στα οικονομικά σου για την ώρα δεν φαίνονται σπουδαίες μεταβολές.
Παρθένος
Γενικά
Έφτασε η περίοδος του έτους που εσύ αγαπημένε μου Παρθένε βάζεις στόχους, κοιτάς ψηλά, έχεις όραμα και επικεντρώνεσαι περισσότερο στο μέλλον, στις προοπτικές και στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο των Διδύμων και η επαγγελματική επιτυχία είναι μονόδρομος. Από την άλλη πλευρά το ευεργετικό εξάγωνο Άρη – Ουρανού, φέρνει ευκαιρίες νέων γνωριμιών και ταξιδιών που πραγματικά σε συναρπάζουν! Είναι η κατάλληλη περίοδος για νέα σχέδια για την πορεία σου!
Αισθηματικές προβλέψεις
Αέρα αλλαγής, ανανέωσης και διάθεση για παιχνίδι φέρνει η νέα εβδομάδα για το ζώδιό σου… Κινείς εσύ περισσότερο τα νήματα στα αισθηματικά και έλκεις κοντά σου αυτό που θες… Αν είσαι σε σχέση ετοιμάσου για ταξιδάκι, ενώ αν είσαι χωρίς ταίρι… νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων προσφέρουν σημαντική στήριξη για τον τομέα των επαγγελματικών σου! Είναι η ιδανική εποχή για να κουβεντιάσεις προτάσεις και να πάρεις αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σου σχεδίων! Στα οικονομικά σου είναι μία καλή περίοδος για να δεις πρόοδο ή και τύχη.
Ζυγός
Γενικά
Αρχίζεις και τα βρίσκεις με τον εαυτό σου αυτή την εβδομάδα, φίλε μου Ζυγέ. Γίνεσαι πιο αισιόδοξος, ανοικτός, κάνεις νέα σχέδια, νέες γνωριμίες ενώ διψάς για νέες εμπειρίες και ταξιδάκια… Θα μπορούσα να πω ότι το καλοκαιράκι ξεκινά τώρα για σένα, αφού ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν την είσοδό τους στο φιλικό για σένα ζώδιο των Διδύμων! Από την άλλη πλευρά πετυχαίνεις αυτή την εβδομάδα και κάποιον στόχο επαγγελματικό και οικονομικό και σου δίνονται οι ευκαιρίες να ξελασκάρεις από τα εμπόδια του τελευταίου διαστήματος.
Αισθηματικές προβλέψεις
Με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, φουντώνει ο ερωτικός σου πόθος, όμως δεν θέλω Ζυγέ μου κτητικότητες και ζήλειες, γιατί όντως αυτή την περίοδο μπορεί να το παρακάνεις και αυτό να στραφεί εναντίον σου! Απόλαυσε την ερωτική δράση που υπάρχει αυτό τον καιρό, χωρίς να περιμένεις μεγάλες εγγυήσεις για την ώρα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η νέα εβδομάδα σε βοηθά να προχωρήσεις σε νέα συμφωνητικά, να τακτοποιήσεις νομικές υποθέσεις, να πάρεις κάποιο έγγραφο που σε βοηθά να προχωρήσεις κάποια σχέδιά σου! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι σε καλό στάδιο και μάλιστα θα κάνεις και μία αγορά που θα σε χαροποιήσει!
Σκορπιός
Γενικά
Από την νέα εβδομάδα είσαι σε εγρήγορση και κάνεις αλλαγές σε σχέσεις και σε συνεργασίες σου! Έρχεσαι σε επαφή με νέους ανθρώπους που σε συναρπάζουν και σου ανοίγουν νέους ορίζοντες. Από την άλλη πλευρά έχουμε και την Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου να ενισχύει ακόμα περισσότερο τη συντροφικότητα και να σε φέρνει κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς. Ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά σου είναι φανερό ότι μπαίνουν σε μία περίοδο συζητήσεων και διευθετήσεων.
Αισθηματικές προβλέψεις
Μία εβδομάδα γεμάτη αγκαλιές, ζεστασιά και όμορφες εκπλήξεις για τη σχέση σου ξεκινά. Θα μου πεις δεν έχω σχέση… Σκορπιέ μου δεν γίνεται αυτό το διάστημα να μην έχεις εξελίξεις στα αισθηματικά σου και να μην υποδεχθείς ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου! Η Αφροδίτη από τον Ταύρο αλλά και ο Άρης από τον Καρκίνο κάνουν τα πάντα για να ανανεώσουν αυτό τον καιρό τον τομέα των σχέσεών σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θέτεις στόχους για την πορεία των επαγγελματικών σου όμως δέχεσαι ανταγωνισμό, αυτό το ξέρεις αλλά δεν σε τρομάζει! Είσαι αυτή την εβδομάδα σε συζητήσεις επαγγελματικές και οικονομικές και διευθετείς εκκρεμότητες. Στα οικονομικά σου καταφέρνεις να βρίσκεσαι και κερδισμένος.
Τοξότης
Γενικά
Μία νέα εβδομάδα ξεκινά και ο Ήλιος και ο Ερμής περνούν στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου! Τώρα λοιπόν είναι η δική σου περίοδος για να μπορέσεις να συζητήσεις και να έρθεις πιο κοντά στις σχέσεις σου, στους ανθρώπους που συνεργάζεσαι ή στον ερωτικό σου σύντροφο. Παίρνεις δύναμη από τους ανθρώπους που σε συντροφεύουν και σου δίνουν την ώθηση για να κυνηγήσεις τα μεγαλόπνοα σχέδιά σου! Το εξάγωνο Άρη – Ουρανού σε βοηθά να κινηθείς επαγγελματικά για να μπορέσεις να έχεις και ένα έξτρα κέρδος.
Αισθηματικές προβλέψεις
Από αυτή την εβδομάδα το ζητούμενο “σχέση” σε αφορά άμεσα και ξυπνά και πάλι η ανάγκη σου για συντροφικότητα. Ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων σε φέρνουν πιο κοντά στη σχέση σου, ή αν είσαι ελεύθερος σου δίνουν τον αέρα να κινηθείς άνετα και να κάνεις τις γνωριμίες σου προκειμένου να ξεκινήσεις κάτι νέο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Βρίσκεις νέους τρόπους που σταδιακά θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις τα οικονομικά σου! Η εβδομάδα είναι εποικοδομητική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου αρκεί να κάνεις καλή διαχείριση!
Αιγόκερως
Γενικά
Ξεκινά μία νέα εβδομάδα όπου εσύ μπαίνεις στη διαδικασία να αναμορφώσεις την καθημερινότητά σου, τις συνήθειές σου, την εργασία σου ή αλλιώς τη ρουτίνα σου! Το πέρασμα του Ήλιου και του Ερμή στους Διδύμους, σε βοηθά να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις προκειμένου η ζωή σου να γίνει πιο αρμονική. Το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνει ξαφνικές όμορφες εκπλήξεις στα αισθηματικά σου! Επιπλέον, η δημιουργικότητά σου θα είναι τονισμένη
Αισθηματικές προβλέψεις
Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ταύρου και από αυτή τη θέση σε ευνοεί ιδιαίτερα για θέματα αισθηματικά. Απολαμβάνεις τον έρωτα, τη σχέση σου περνάς όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και παίρνεις μάλιστα και πρωτοβουλίες για να κάνετε νέα πράγματα μαζί αλλά και αλλαγές στη σχέση σας. Αν δεν έχεις σχέση, οι όμορφες εκπλήξεις γνωριμιών δεν λείπουν!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αλλάζουν οι ρυθμοί στην εργασία σου και εσύ είσαι στα καλύτερα σου τώρα γιατί γίνονται νέα ξεκινήματα που σου αγγίζουν το ενδιαφέρον. Είναι μία καλή ευκαιρία να συγκροτήσεις τα εργασιακά σου έτσι όπως θα ‘θελες. Στα οικονομικά σου υπάρχουν ευκαιρίες μικρής ανάκαμψης!
Υδροχόος
Γενικά
Αυτή την εβδομάδα πλέεις σε πελάγη ευτυχίας και σταδιακά ανακτάς τη χαρά, την αισιοδοξία και τον ερωτισμό σου! Ο Ήλιος και ο Ερμής κάνουν το πέρασμά τους στο ζώδιο των Διδύμων και μπαίνεις σε φάση καλοκαιρινή όπου θέλεις να φλερτάρεις, να παίξεις, να ανανεωθείς, να κάνεις πράγματα διαφορετικά… Οι μέρες σου γεμίζουν επικοινωνίες και καλέσματα… Στα επαγγελματικά σου μπορεί να είσαι σε ένα συνεχές τρέξιμο, όμως οι αλλαγές που γίνονται κρίνονται ευνοϊκές.
Αισθηματικές προβλέψεις
Μπαίνεις σε μία καλή περίοδο για τα αισθηματικά σου, ο Ήλιος και ο Ερμής από το ζώδιο των Διδύμων, ανανεώνουν για τα καλά την αισθηματική σου ζωή και υπάρχουν επικοινωνίες και συζητήσεις που ανεβάζουν ιδιαίτερα την ψυχολογία σου! Παίρνεις ερωτική επιβεβαίωση και αυτό σε κάνει να χαμογελάς. Από την άλλη πλευρά αναπτύσσεται περισσότερο και το αίσθημα της ζεστασιάς και της οικειότητας με το άτομο που έχεις στην καρδιά σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τρέχεις και δεν φτάνεις στα επαγγελματικά σου, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και προσπαθείς να δείξεις σε όλα συνέπεια. Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που γίνεται τώρα σε συναρπάζει γιατί σε βοηθά να ανοίξεις νέους ορίζοντες. Στα οικονομικά σου δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές.
Ιχθείς
Γενικά
Η ψυχολογική σου διάθεση βελτιώνεται φίλε μου Ιχθύ από το ξεκίνημα της εβδομάδας και καθώς εισέρχεται ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο των Διδύμων, εσύ κάνεις και κάποιες αλλαγές στον χώρο σου, στο σπίτι σου. Μπορεί να προγραμματίζεις μία μετακόμιση, ή μία γιορτή στο σπίτι και αυτό να είναι κάτι που σε χαροποιεί! Το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνει όμορφες ερωτικές εξελίξεις που αποτελούν την έκπληξη για σένα που έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο. Μία πρόταση, μία γνωριμία, ή μία είδηση αισθηματική, θα σε ενθουσιάσει.
Αισθηματικές προβλέψεις
Ώρα να εκφραστείς, να πεις αυτά που αισθάνεσαι και ναι… να μείνεις με ανοικτό το στόμα από όλα όσα θα ακούσεις στα αισθηματικά σου αυτές τις μέρες. Το πλανητικό σκηνικό σε αιφνιδιάζει με τρόπο ευχάριστο και οι επιθυμίες γίνονται πραγματικότητα από εκεί που δεν το περιμένεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε μία καλή πορεία σου και δίνονται ευκαιρίες συμφωνιών, επαφών και προτάσεων που ανεβάζουν ιδιαίτερα το γόητρό σου και σε κάνουν πιο δημοφιλή. Στα οικονομικά σου δίνονται κάποιες ευκαιρίες για ένα έξτρα κέρδος.
Πηγή

Διαφήμιση
Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
ζωδιο διδυμοι

Δίδυμοι: Γιατί οι Δίδυμοι είναι το καλύτερο ζώδιο;

Ζώδια: Οι Προβλέψεις για Σήμερα Δευτέρα