in , , ,

Ζώδια: Tα Ζώδια Σήμερα Πέμπτη 30 Mαΐου

Έχει καμία σχέση η συχνότητα του σeξ με το ζώδιο; Eχει, γιατί τα άστρα ευθύνονται για τα πάντα. Ακόμη και για το τι συμβαίνει στο κρεβάτι…Οπως σε όλα, έτσι και στο σeξ τα άστρα δείχνουν μια τάση. Υπάρχουν ζώδια που μπορούν να κάνουν σεξ κάθε μέρα και άλλα που να περάσουν μήνες και να μην ενδώσουν.Αφού είδαμε τα 3 πιο ξενέρωτα ζώδια στο σεξ, τα τρία ζώδια που είναι εφιάλτης κάθε γυναίκας και τα τρία ζώδια που δεν απιστούν, ήρθε η ώρα να δούμε κάθε πότε κάνει σεξ κάθε ζώδιο.
Kριός
Μέρα παρά μέρα
Ο Κριός, ζώδιο της φωτιάς έχει μεγάλη ανάγκη για σeξ. Εχει ισχυρή θέληση και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρει αυτό που θέλει όταν θέλει.
Ταύρος
Ολο το Σαββατοκύριακο
Οι Ταύροι αγαπούν την απόλαυση, το πρόγραμμα και είναι συνήθως πιστοί. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν υπομονή, έτσι ώστε να γίνουν όλα στην ώρα τους. Και όταν έρθει η ώρα δεν τους σταματά τίποτα.
Δίδυμοι
Ή δυο φορές το μήνα ή συνέχεια
Οι Δίδυμοι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Ακόμη και οι ίδιοι είναι δύσκολο να καταλάβουν τον εαυτό τους. Είναι… αέρας. Ετσι, θα μπορούσαν να περάσουν άνετα εβδομάδες ή μήνες χωρίς σeξ, απλά και μόνο επειδή επικεντρώνονται σε άλλα πράγματα ή στόχους. Γιατί έτσι είναι οι Δίδυμοι, όταν καταπιάνονται με κάτι ή κάποιον τα πέφτουν καταπάνω του. Ετσι, όταν βρουν τον κατάλληλο σύντροφο άνετα μπορούν να κάνουν σεξ μαζί του όλη την ώρα.
Καρκίνος
Αν έχουν παρτενέρ, κάθε βράδυ
Οι καρκίνοι, από τη φύση τους, δίνουν πολύ αγάπη και φροντίδα. Αυτό σημαίνει ότι το σeξ έρχεται σαν κάτι πιο φυσικό. Θα μπορούσαν να κάνουν λοιπόν σεξ και κάθε μέρα όταν βρουν τον κατάλληλο άνθρωπο που θα θέλουν να τον φροντίζουν από όλες τις απόψεις.
Λέων
Μια φορά την εβδομάδα
Αχ, οι Λέοντες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αβίαστα όμορφοι και κουβαλούν φωτιά. Οι Λέοντες είναι όμορφοι και αποφασιστικοί. Αν έχουν τη διάθεση να κάνουν σeξ, θα βρουν σίγουρα τρόπο να κάνουν. Ωστόσο, το πρόγραμμά τους είναι φορτωμένο συνεχώς με τις ατελείωτες φιλοδοξίες τους. Αν λοιπόν έχουν χρόνο και το σεξ δεν εμποδίζει τις φιλοδοξίες τους θα βρουν και λίγο χρόνο για αυτό.
Παρθένος
Δύο έως τρεις φορές την εβδομάδα
Ο Παρθένος είναι αφανής ήρωας στο υπνοδωμάτιο. Οι Παρθένοι είναι συνεπείς έχουν πρόγραμμα σε όλα και φυσικά βάζουν πρόγραμμα και στο σeξ. Σε μεγάλο βαθμό η διάθεσή τους εξαρτάται από αυτή των συντρόφων τους αλλά και να μην θέλει ο άλλος, ο Παρθένος θα τον βάλει σε πρόγραμμα.
Ζυγός
Δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα
Οι Ζυγοί είναι σαν… μωρά. Οταν θέλουν κάτι, δεν το κρύβουν. Επίσης αγαπούν την ευχαρίστηση. Και θα βρουν κάθε τρόπο για να πάρουν αυτή την ευχαρίστηση όσο πιο συχνά μπορούν.
Σκορπιός
Κυριολεκτικά, όλη την ώρα
Τα στερεότυπα ισχύουν στην περίπτωση του Σκορπιού. Είναι τρελός για σeξ. Και θα κάνει με την πρώτη ευκαιρία.
Τοξότης
Ολη την ώρα ή πολύ σπάνια
Ο Τοξότης αγαπά τη διασκέδαση. Ανεξάρτητο πνεύμα, με ένα μυαλό που τρέχει με χίλια, το σeξ δεν είναι αναγκαιότητα στην καθημερινότητά του. Οταν όμως βρουν κάποιον με τον οποίο είναι συμβατοί πνευματικά και σeξουαλικά τότε θα του δώσουν να καταλάβει.
Αιγόκερως
Λίγο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και πολύ το Σαββατοκύριακο
Οι Αιγόκεροι, κλασικό ζώδιο της γης είναι τόσο δύσκαμπτοι όσον αφορά στα χρονοδιαγράμματά τους και τους κανόνες που οι ίδιοι θέτουν, που δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν σeξ εκτός προγράμματος. Και το πρόγραμμα έχει ως εξής: Αν βρουν χρόνο μέσα στην εβδομάδα θα υποκύψουν και το Σαββατοκύριακο θα βάλουν ως πρώτη προτεραιότητα το σεξ.
Υδροχόος
Μια φορά στις δύο εβδομάδες
Οι Υδροχόοι είναι δύσκολοι άνθρωποι. Κατά καιρούς οι ίδιοι δημιουργούν απόσταση με τους συντρόφους τους. Τέτοια απόσταση που δεν μπορούν να την ξεπεράσουν και να… κάνουν σeξ. Χρειάζονται πραγματική σύνδεση με τον άλλον για να καταλήξουν στο κρεβάτι.
Ιχθείς
Δυο φορές την εβδομάδα
Οι Ιχθείς προστατεύουν πολύ τις ευαίσθητες καρδιές τους. Οταν ερωτεύονται κάνουν σeξ συνέχεια.
youweekly

Follow Koolnews.gr στο Google News

Διαφήμιση

Μπορείς! Μάθε να αντέχεις στα δύσκολα.

Όσο κρατάμε την κακία, άλλο τόσο μας κρατάει κι αυτή