in

Ζώδια Σήμερα 02/03: Η καχυποψία θα επηρεάσει τη διάθεσή σας

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Με τηΣελήνηνα συνεχίζει την πορεία της στον Ζυγό, το ενδιαφέρον μας θα στραφεί στις σχέσεις και τις συναναστροφές μας με τους άλλους ανθρώπους. Ωστόσο, το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας προκαλέσει ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Θα δημιουργηθεί μέσα μας καχυποψία για συγκεκριμένα πρόσωπα και το σκοπό τους απέναντί μας, θα ξαναθυμηθούμε δυσάρεστα περιστατικά ή βιώματα του παρελθόντος τα οποία θα επηρεάσουν αρκετά τη διάθεσή μας.

Αργά το βράδυ θα περάσει στον Σκορπιό, οπότε τα συναισθήματά μας θα είναι έντονα, θα μας καταλάβει η απολυτότητα, ενώ το μυστήριο και ο ερωτισμός είναι διάχυτα στην ατμόσφαιρα.

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, οι πολλές υποχωρήσεις και τα χατίρια μόνο προσωρινά εξασφαλίζουν την ηρεμία στις σχέσεις σας. Παρ’ όλα αυτά, αν επιμείνετε πολύ, θα χάσετε το δίκιο σας. Γι’ αυτό κρατήστε ένα μέτρο και μη γίνεστε απόλυτοι.

Σκορπιοί, συγκεντρώνετε το ενδιαφέρον πάνω σας, οπότε εκμεταλλευτείτε το για να πετύχετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Είναι μια εποχή που οι νέες γνωριμίες, τα προξενιά αλλά και οι επανασυνδέσεις θα σας απασχολήσουν. Οι εργένηδες αλλάζουν στάση ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Τώρα που έχει αλλάξει ο μήνας, θα έχετε και εσείς την ευχέρεια για να ξεκαθαρίσετε πολλά μέσα στο μυαλό σας. Κυρίως τα αισθηματικά σας, που έχουν να κάνουν και με το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Κάποια οικονομικά ζητήματα θα έρθουν στην επιφάνεια και σίγουρα θα σας κάνουν να συζητήσετε με το ταίρι σας για όλες τις λεπτομέρειες που σας απασχολούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο που έρχεται, θα έχετε εκπλήξεις από τον άνθρωπό σας, αλλά και από την εργασία σας. Κάποιοι φίλοι θέλουν και τις συμβουλές σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Η αγάπη ακουμπά την καρδιά σας. Χρειάζεται, ωστόσο, να είστε πολύ πιο εγκρατείς στη γλώσσα και στις όποιες υποσχέσεις σας. Καραδοκούν παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Μην αποθηκεύετε μέσα στο μυαλό και την ψυχή σας καταστάσεις από τα παλιά. Η άνοιξη πλησιάζει και σας δίνει απλόχερα όλα αυτά που σας έχουν λείψει.

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Μέσα στην οικογένειά σας, θα υπάρξουν θετικές συζητήσεις και δράσεις, που θα σας ενώσουν με τον άνθρωπό σας περισσότερο αλλά και το περιβάλλον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας είναι σε μοναχική φάση συνειδητά. Αυτό πιθανόν και να αλλάξει, καθώς νέα άτομα από το δεύτερο 15νθήμερο του Μαρτίου σάς πολιορκούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Κάποιες αλλαγές και βελτιώσεις θέλει να φέρει μέσα στη σχέση το ταίρι σας. Οι συζητήσεις θα σας ενθαρρύνουν. Οι προτάσεις θα γίνουν και αυτές αποδεκτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 20/01

Δεν χρειάζεται άμεσα να πείτε την άποψή σας για το άτομο που έχει εισβάλει μέσα στην καρδιά σας. Ο χρόνος μόνο θα δείξει ποια θα είναι η πορεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Ο Αρης σάς δίνει πολλές και μεγάλες ευκαιρίες στην καριέρα σας. Αυτό σε δεύτερο τόνο θα έχει και αποτέλεσμα στην τσέπη, αλλά και την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Παρεξηγήσεις και επικοινωνιακές κόντρες θα λάβουν τέλος άμεσα. Αυτός που σας αγαπάει, θέλει να σας μιλήσει μέσα από λογικά πια επιχειρήματα. Ακούστε τον!