Ζώδια: Δείτε Τα πιο Ύπουλα Ζώδια

Ζώδια

Tα 4 ΖΩΔΙΑ που είναι μεγάλοι αλαζόνες, τα 3 ζώδια που είναι ο εφιάλτης κάθε γυναίκας, τα 3 ζώδια που βγάζουν αρνητική ενέργεια και τα 3 ζώδια που είναι μεγάλοι ζηλιάρηδες και μπορούν να γίνουν ύπουλα…..

Τα ζώδια είναι: Σκορπιός Δίδυμοι Υδροχόος Αιγόκερως.

Δίδυμοι
Οι αστρολόγοι αναφέρονται συχνά στο Δίδυμο ως ένα ύπουλο ζώδιο λόγω της διπλής φύσης του. Δύο προσωπικότητες σε μία δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό…
Εμφυτη πονηριά, μια δυσκολία να συμβιβαστεί, επίδειξη διπλωματικότητας σε αγχωτικές και πιεστικές καταστάσεις, τους έχουν βοηθήσει διαχρονικά να χτίσουν αυτή την… κακή φήμη του «ύπουλου». Λαμβάνοντας ακόμη υπόψη ότι οι Δίδυμοι είναι έτοιμοι για τα πάντα ανά πάσα ώρα και στιγμή, σε συνδυασμό με το ότι δεν θα παραδεχθούν ποτέ τα λάθη τους, τους καθιστούν προσωπικότητες προκλητικές. Με την καλή έννοια. Και ικανούς να κάνουν τα πάντα, ακόμη και να φερθούν ολίγον… ύπουλα. Ολα για να γλιτώσουν και να ξεφύγουν, μην τους παρεξηγείτε.

Σκορπιός
Ο Σκορπιός έχει όλα τα φόντα να σε εξαπατήσει. Αν χρειαστεί να προχωρήσει, να ανοίξει δρόμο για να πάει παρακάτω, ναι ο Σκορπιός θα γίνει και αδίστακτος. Για αυτό και τους Σκορπιούς, όλοι ή τους λατρεύουν ή τους μισούν. Μέση δεν υπάρχει.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως έχει μια συγκεκριμένη κοσμοθεωρία. Απόψεις χτισμένες μέσα του που δεν αλλάζουν με τίποτα. Καμία πρόκληση, καμία δοκιμασία δεν είναι ικανή να αλλάξει τη στάση του Αιγόκερου απέναντι στον κόσμο. Και ναι μπορεί να φερθεί… ύπουλα, αλλά κάτω από ορισμένες περιστάσεις. Οταν τον προκαλέσεις, όταν τον… τσιγκλίσεις, όταν του φερθείς άδικα, όταν τον εξαπατήσεις. Οταν κάποιος φέρει τον Αιγόκερω σε αυτή την κατάσταση, τότε ναι, πρέπει να περιμένει ότι θα του την κάνει. Ευτυχώς για τους άλλους, ο Αιγόκερως τις περισσότερες φορές βράζει μόνος του και προσπαθεί όλα αυτά τα συναισθήματα να τα καταπνίξει. Αν δεν τα καταφέρει, όμως… τρέξτε να κρυφτείτε.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος έχει μια αδιαλλαξία. Και αυτή καταλήγει να εκφράζεται μέσω μιας έλλειψης ανεκτικότητας, μιας δυσανεξίας σε πρόσωπα και καταστάσεις, μέσω της δριμείας κριτικής.

Ο Υδροχόος σε στιγμές έντασης ή απογοήτευσης μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω. Οταν όλα είναι νορμάλ, δεν υπάρχει κανένας φόβος να περιμένεις μια τέτοια αντίδραση από έναν Υδροχόο. Η κακή αντίδραση του Υδροχόου, όταν προκληθεί, είναι αυθόρμητη (ποτέ σχεδιασμένη), αλλά δυστυχώς για αυτούς που θα την δεχθούν, εξαιρετικά δυσάρεστη. Και αυτό γιατί σε αυτές τις πιεστικές στιγμές ένας Υδροχόος δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του. Ναι, σε τέτοιες στιγμές μπορείτε να περιμένετε δόλο και θυμό…

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Viral Video πλαστικες

Λαικό Λαχείο: Κέρδισε 4 εκ και ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ στις Πλαστικές. Δες πως έγινε. Viral

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Η Σαλονικια ΤΟΥΜΠΑΝΟ και το σπαγγετι του ΑΘΗΝΑΙΟΥ. Τρελο γέλιο