in

Ζώδια: Αφροδίτη στον Καρκίνο,Τι σημαίνει για κάθε Ζώδιο;

Η Αφροδίτη, στις 3/7, περνά στον συναισθηματικό και ρομαντικό Καρκίνο, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 28/7, κάνοντας μας απίστευτα γλυκούς και αγαπησιάρηδες και με διάθεση να εκφράσουμε όσα αισθανόμαστε, να προσφέρουμε και να μας προσφέρουν φροντίδα και κανάκεμα και να βρούμε το λιμάνι μας, για να ρίξουμε άγκυρα για πολλά χρόνια. Οι Καρκίνοι είναι οι κύριοι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης περιόδου, που με τη χάρη και την γοητεία τους θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον και θα βγουν κερδισμένοι σε προσωπικό επίπεδο. Ευχάριστες θα είναι και οι μέρες για Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, με βελτίωση της οικογενειακής, προσωπικής και επαγγελματικής τους ζωής. Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες θα ευνοηθούν σημαντικά σε ερωτικά και οικονομικά τους ζητήματα, ενώ Παρθένοι, Ταύροι και Σκορπιοί κοινωνικά και επικοινωνιακά….
♈ ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη να περνά στον 4ο οίκο σου, στον Καρκίνο, μαλακώνεις αρκετά, ενισχύεται το συναισθηματικό σου κομμάτι και γίνεσαι πιο γλυκός/α και τρυφερός/η…
♉ ΤΑΥΡΟΣ
Η Αφροδίτη στον συναισθηματικό Καρκίνο σε κάνει πιο συμπαθή, γλυκό/α και πρόσχαρο/η και γι’ αυτό θα είσαι περιζήτητος/η. …
♊ ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετές γνωριμίες και ανοίγματα έκανες τόσο καιρό με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τώρα ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις στο επόμενο στάδιο, αυτό της δημιουργίας.
♋ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και θα βάλει το χεράκι της για να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή, φέρνοντας σου αρκετά πρόσωπα στο δρόμο σου.
♌ ΛΕΩΝ
Η ψυχολογία σου θα είναι αρκετά ανεβασμένη και μάλιστα σε μια εποχή όπου σου χρειάζεται αρκετά..
♍ ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου είναι πιθανή η συμμετοχή σου σε ένα καινούργιο κύκλο ατόμων ή σε μια ομάδα, μέσα από τα οποία θα κάνεις αρκετά καλές γνωριμίες.
♎ ΖΥΓΟΣ
Η Αφροδίτη στον 10ο οίκο σου φέρνει ηρεμία στα επαγγελματικά σου, όπου ανταγωνισμοί και έριδες παύουν να υπάρχουν.
♏ ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Αφροδίτη στον φιλικό σου Καρκίνο θα προσπαθήσει να σε κρατήσει ήρεμο/η, τουλάχιστον στο «δημόσιο» κομμάτι.
♐ ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, η ερωτική σου ζωή περνά σε τελείως διαφορετική φάση, καθώς θα γίνεις πολύ πιο συναισθηματικός/η, τρυφερός/η και χαδιάρης.
♑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σου, στον Καρκίνο, σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου θετικών εξελίξεων στις σχέσεις σου, φέρνοντάς σε ευνοϊκή θέση.
♒ ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη στον 6ο οίκο σου, αναμένεται να βιώσεις ευχάριστες στιγμές στη δουλειά.
♓ ΙΧΘΥΕΣ
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε ευνοεί αρκετά στα ερωτικά σου θέματα, κάνοντάς σε θελκτικό/η και αρκετά αισθησιακό/η, οπότε στάνταρ θα κλέψεις καρδιές.
ΠΗΓΗ

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ζώδια: Τα 6 πιο Δυναμικά Ζώδια που δεν καταλαβαίνουν από ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ

καταγγελιες σδοε

Καταγγελιες στο ΣΔΟΕ: Δε σου φέραν απόδειξη; ΣΚΙΣΤΟΥΣ