Υπόθεση Λιγνάδη – “Υποστηρίζετε αυτό το απόβρασμα” – H επίθεση στον Παναγιωτάκη και η απάντησή του (φωτο)

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Ο Διονύσης Παναγιώτακης ήταν μάρτυρας υπεράσπισης στην υπόθεση Λιγνάδη. Ο ιδιοκτήτης των Αθηναϊκών θεάτρων και του Action 24 κατέθεσε πριν από λίγα 24ωρα για τον σκηνοθέτη-ηθοποιό και τη δεύτερη πράξη βιασμού για την οποία κατηγορείται, τον Αύγουστο το 2015.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε σήμερα σε διαδικτυακή επίθεση που του έγινε στο facebook από διαδικτυακό του φίλο. Αφού έγραψε το εξής μήνυμα: «Η άποψη μου για το θέμα της κατάθεσης μου είναι αυτό που απαντάω [φωτο ]σε κάποια που έκανε ένα σχόλιο στην ανάρτηση που έκανα ότι τον Σπύρο Μπιμπίλα τον θεωρώ πολύ καλό ηθοποιό και σπουδαίο άνθρωπο κλπ κλπ», παρέθεσε το αιχμηρό σχόλιο που δέχτηκε και την απάντησή του.

«Εσείς να τα βλέπετε που υποστηρίζετε αυτό το απόβρασμα» έγραψαν στον Διονύση Παναγιωτάκη, με τον ίδιο να γράφει, μεταξύ άλλων: «Ότι όταν σε καλεί η ανακρίτρια να καταθέσεις ότι ο Λιγνάδης ήταν στην Ιθάκη, η δική μου συνείδηση λέει ότι εφόσον  το γνωρίζω πρέπει να το καταθέσω».

Δες παρακάτω τη στιχομυθία:

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κούγια για υπόθεση Λιγνάδη: «Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι ο δικηγόρος που καλείται να τους αντιμετωπίσει όλους!!! «Είναι ντροπή της δικαιοσύνης»

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Δεν παραιτήθηκε ο Λαυδαριάς – Του …ζήτησε την λύση της συνεργασίας τους