in

Viral φωτογραφία: Όταν ο Ομπάμα θώπευσε τα βασιλικά οπίσθια της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα είχε ξεφύγει σύμφωνα με τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όταν σχολίασαν μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε και τον έδειχνει να ακουμπάει τα oπίσθια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Η επίμαχη φωτογραφία τραβήχτηκε στην Νορμανδία κατά την διάρκεια των εορτασμών για την 70η επέτειο από την απόβαση το 2014.

Το πιθανότερο είναι ότι ο Ομπάμα δεν άγγιξε ποτέ την βασίλισσα καθώς έτσι θα παραβίαζε το πρωτόκολλο αλλά και μόνο η ιδέα ότι μπορεί να έχει θωπεύσει τα oπίσθια της, αναστάτωσε το διαδίκτυο.

Διαφήμιση

Το ζεύγος Ομπάμα έχει «σπάσει» το πρωτόκολλο στο παρελθόν καθώς η Μισέλ κατά την διάρκεια επίσκεψης της στο Λονδίνο το 2009 είχε περάσει το χέρι της γύρω από την πλάτη της βασίλισσας σε μία εγκάρδια και φιλική αγκαλιά.

Τότε είχε ξεσπάσει πραγματικός σάλος με την κίνηση της Μισέλ Ομπάμα, όμως, τα βρετανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης εστίασαν στην άνεση της βασίλισσας Ελισάβετ, η οποία παρά το πρωτόκολλο ανταπέδωσε και αγκάλιασε την σύζυγο του προέδρου των ΗΠΑ από τη μέση.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
πεθανε η βασιλισσα ελισαβετ

Πέθανε η Βασίλισσα Ελισάβετ στα 96 της χρόνια. Η Επίσημη ανακοίνωση από το Μπάκιγχαμ

Ανέκδοτο:l Η Ξανθιά και η αλφαβήτα …! Τρελό γέλιο