Ξεχάστε το Power of Love: Έρχεται το First Dates στο κανάλι του Φαλήρου τον ΣΚΑΙ

first dates power or love σκαι

Οριστικά θα ρίξει τίτλους τέλους τη φετινή σεζόν το Power Of Love στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο αφού δεν κατάφερε να σημειώσει τα νούμερα τηλεθέασης που επιθυμούσαν.
Ωστόσο τα στελέχη του ΣΚΑΙ καλοβλέπουν ένα άλλο ριάλιτι σχέσεων, που έρχεται κι αυτό από το εξωτερικό κι έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σε όποια χώρα κι αν έχει προβληθεί.Ο τίτλος του είναι «First Dates» και επικεντρώνεται στο πρώτο ραντεβού αγνώστων με σκοπό να γνωριστούν μεταξύ τους αλλά και να…
τους γνωρίσουν και οι τηλεθεατές, που θα αποφασίσουν ποιο ζευγάρι είναι το ιδανικό.
Το ριάλιτι, σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, διαδραματίζεται σε ένα εστιατόριο, οπού συ ναντιούνται για πρώτη φορά τα ζευγάρια και κατά τη διάρκεια του γεύματος θα πρέπει να κάνουν καλή εντύπωση αλλά και διαπιστώσουν αν υπάρχει προοπτική σχέσης μεταξύ τους.
Επιθυμία του σταθμού του Φαλήρου είναι το νέο ριάλιτι να βγει στον «αέρα» μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο, εκτός κι αν υπάρξουν αλλαγές λόγω έντονης ειδησεογραφίας οπότε και θα συμπεριληφθεί στη νέα σεζόν.

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Power of Love: MAΔOMOYNl, Να κοιτας τα χάλια σου ΒΡΩΜΙΑΡΗ. ΣΟκ για Μαρία Μπακοδήμου

ανεκδοτο γελιο μπατσικο

Ανέκδοτο: Πάει ένας με 120 στην εθνική όταν σκάει ενα μπατσικο και… Τρελό γέλιο