in

Βρισηίδα Ανδριώτου: Έφυγε ο Μαρτίκας για δουλειά και του άνοιξε τη βαλίτσα που έφερε από το survivor All Star

Η Βρισηίδα Ανδριώτου, σύντροφος του παίκτη του Survivor All Star, Σπύρου Μαρτίκα, είχε μία έκπληξη όταν αποφάσισε να ανοίξει την τσάντα που ο Σπύρος έφερε μαζί του από το δημοφιλές ριάλιτι της τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν αυτός έφυγε για τη δουλειά στο φαρμακείο.

Στο εσωτερικό της τσάντας, η Βρισηίδα ανακάλυψε τρία πιάτα, παγούρια και ένα μπαλάκι – όλα γραμμένα με τα ονόματα “Βρισηίδα” και “Σπύρος”. Το μπαλάκι, που ονομάστηκε “Wilson” σε μια αναφορά στην ταινία “Cast Away”, φέρει επίσης τα ονόματα του ζευγαριού.

Έτσι μετά το Τάκης-Αιγαίο που γράφτηκε ακόμα και κάτω από το άγαλμα της ελευθερίας στην Νέα Υόρκη το Βρισηίδα Σπύρος είναι η δεύτερη πιο viral ατάκα του φετινού κύκλου του survivor.

Διαφήμιση

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μοιράστηκε το βίντεο με τους ακόλουθούς της στα social media. Οι φανατικοί θαυμαστές του Survivor All Star σχολίασαν με ενθουσιασμό την αποκάλυψη των προσωπικών αναμνήσεων του Σπύρου, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ελπίδα ότι θα δουν περισσότερα από τον “Βρισηίδα-Σπύρος” στο μέλλον.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαλάγκα Τζαμπέρι – Τάραξε το Φεστιβάλ των Καννών το φόρεμα με τη θηλιά στο λαιμό για τις εκτελέσεις στο Ιράν

ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ: 12 φυσικές μέθοδοι για να μη δεις βλαττοειδή ούτε σε φωτογραφία φέτος το καλοκαίρι