Βρήκε τη δύναμη να ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ τους Δολοφόνους του 11μηνου παιδιού της! Ο λόγος που το έκανε Θα σας βάλει σε σκέψεις…

Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό από αυτό: ένα αγοράκι 11 μηνών έχασε τη ζωή του επειδή οι παππούδες του το άφησαν μέσα στο αυτοκίνητο που έβραζε για σχεδόν 3 ώρες.

Λίγες μέρες μετά τον θάνατο του Jaxon Taylor, η μητέρα του δημοσίευσε ένα γράμμα στο οποίο ΣΥΓΧΩΡΕΙ τους γονείς της επειδή τον… ξέχασαν.

Η Mandie Hendershot αποφάσισε να μην κατηγορήσει τους γονείς της για το «τραγικό λάθος» που έκαναν όταν γύρισαν από την εκκλησία και άφησαν τον Jaxon στο καθισματάκι του αυτοκινήτου.

Όλοι έχουν μόθει ότι ο γιος μου πέθανε το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 11 μηνών και 8 ημερών. Υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα και πολλές ιστορίες.

Δεν ήμουν εκεί γιατί τον είχα αφήσει στη φροντίδα των παππούδων του. Των γονιών μου.

Ο θάνατος του ήταν τραγικός και έχει συγκλονίσει πολύ κόσμο, αλλά είχε τους καλύτερους παππούδες που θα μπορούσε να έχει ποτέ ένα παιδάκι.

Οι άνθρωποι που ήταν δίπλα μου επί 23 συνεχόμενες ώρες μέχρι να γεννήσω. Οι άνθρωποι που τον έπαιρναν βόλτα το βράδυ και περπατούσαν μαζί του για ώρες όταν είχε κολικούς και ήταν απαρηγόρητος. Οι άνθρωποι που τον είδαν να κυλιέται, να μπουσουλάει και να σηκώνεται για πρώτη φορά. Που τον κράτησαν αγκαλιά και τον φρόντισαν όταν είχε πυρετό.

Που τον έκαναν να γελάει όταν κανείς άλλος δεν μπορούσε. Ήταν δίπλα του κάθε μέρα της ζωής του και ο γιος μου τους αγαπούσε σαν τρελός όπως και αυτοί.

Αυτό που έγινε ήταν φοβερό, κανείς δεν το αμφισβητεί αυτό. Αλλά ποιος από εμάς δεν έχει κάνει ένα τόσο τραγικό λάθος που πιστεύαμε ότι δεν θα μας συγχωρέσει ποτέ κανείς;

Ποιος δεν είχε άλλους να τον κρίνουν και να τον φτύνουν; Από τη στιγμή που όλοι μας έχουμε κάνει τέτοια λάθη και έχουμε προκαλέσει ανεπανόρθωτο πόνο σε άλλους, κανείς δεν μπορεί να μας κρίνει παρά μόνο ο Θεός.

Πονάω περισσότερο απ” ότι μπορεί ν” αντέξει ανθρώπινο πλάσμα, αλλά αποφάσισα να απομακρυνθώ από το μίσος και τα κατηγορώ.

via

Written by admin

Ηλικιωμένο ζευγάρι έπαιρνε κάθε μέρα ένα γεύμα και το έκοβε ακριβώς στη μέση. Όταν τους ρώτησαν γιατί, ΔΕΝ περίμεναν ΤΕΤΟΙΑ απάντηση!

6 ιστορικά ευρήματα που δεν έχουν ακόμη αποκρυπτογραφηθεί. (Φωτογραφίες)