in

Βρετανός βίγκαν πίνει καθημερινά τα ούρα του – Πιστεύει πως έχει βρει το «μυστικό της αιώνιας νιότης»

H επιστημονική κοινότητα είναι φυσικά αντίθετη με αυτή τη «θεραπεία»

Προϊόν ανακούφισης χαρακτηρίζει τα ούρα του ένας 34χρονος, Βρετανός βίγκαν.

Ο Harry Matadeen, μιλώντας στην Jam Press, υποστήριξε ότι από το καλοκαίρι του 2016 έως σήμερα πίνει καθημερινά τα ούρα του. Τονίζει, δε, πως το «ρόφημα» αυτό τον θεράπευσε από την κατάθλιψη, τον έχει κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερο και χάρη σε αυτό δεν αρρωσταίνει ποτέ.

Διαφήμιση

Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι υπέφερε από κατάθλιψη και σοβαρό κοινωνικό άγχος, δύο ψυχικής φύσεως προβλήματα, τα οποία -όπως λέει-  ξεπέρασε αμέσως μετά την έναρξη της «θεραπείας με ούρα» το καλοκαίρι του 2016, σε μια «ανοιχτή» και «απελπισμένη» προσπάθειά του «για θεραπεία».

«Ήταν πέρα ​​από την πιο τρελή μου φαντασία πόσο δυνατό θα μπορούσε να είναι, μέχρι που το ήπια. Από τη στιγμή που ήπια τα ούρα, η κατάθλιψη έφυγε. Ένιωσα μία αίσθηση γαλήνης, ηρεμίας και αποφασιστικότητας. Σκέφτηκα: “Ουάου, μπορώ να πίνω αυτό το ρόφημα χωρίς κανένα κόστος και να διατηρώ τον εαυτό μου πάντα σε αυτή την ευτυχισμένη κατάσταση”».

Μάλιστα, ο Harry Matadeen χρησιμοποιεί τα ούρα του και ως προϊόν περιποίησης του σώματός του, τρίβοντάς τα πάνω στο δέρμα του: «Το δέρμα μου είναι νεανικό, απαλό και λαμπερό. Τα παλιά ούρα είναι η καλύτερη τροφή για το δέρμα. Όταν το τρίβετε, μαλακώνει το δέρμα και το διατηρεί νεανικό και ελαστικό. Δεν χρησιμοποιώ άλλη περιποίηση δέρματος εκτός από τα ούρα».

Όπως αναφέρει ο Matadeen, η οικογένειά του ποτέ δεν ενέκρινε την αηδιαστική συνήθεια του, με την αδελφή του να έχει σταματήσει να επικοινωνεί μαζί του.

Οι γιατροί, ωστόσο, τονίζουν πως δεν υπάρχουν οφέλη για την υγεία είτε από το να πίνει κανείς τα ούρα του είτε από το να τα τρίβει στο σώμα του. Αποτελούν ένα «απόβλητο προϊόν» του ανθρώπινου οργανισμού, το οποίο αποτελείται από περίπου 90% νερό, το άλλο 10% περιλαμβάνει αμμωνία, άλατα, ορισμένα βακτήρια και άλλα απόβλητα. Το συμπέρασμα είναι ότι δεν πίνουμε τα ούρα μας, ό,τι κι αν λέει ο Βρετανός βίγκαν.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Χειμωνέτος: Η μάχη να πάρει πίσω το σπίτι του που βγήκε σε πλειστηριασμό – «Μου ζήτησαν 50.000 ευρώ για διακανονισμό, δεν τα είχα…»

Mad Clip: Κυκλοφόρησε ο τελευταίος του δίσκος, «Money And Drugs Can’t Live In Poverty»