in

Βρε, πώς έχεις μεγαλώσει! Δέκα ηθοποιοί που ενηλικιώθηκαν στη μεγάλη οθόνη. Εικόνες και βίντεο

Τους γνωρίσαμε παιδιά. Ήταν οι φίλοι που θα θέλαμε να έχουμε, το κορίτσι που θα ζηλεύαμε, που θα ερωτευόμασταν… Ήταν κομμάτι της παιδικής μας διασκέδασης.

Τώρα, που μεγάλωσαν μαζί με εμάς, όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν κομμάτι της διασκέδασής μας. Κι όχι της παιδικής…

Σας παρουσιάζουμε τη λίστα με τους δέκα πιο αγαπημένους ηθοποιούς απο τα παιδικά μας χρόνια. Αυτό που τους κάνει μοναδικούς, είναι ότι εξακολουθούν να παραμένουν αγαπημένοι, για… ευνοήτους λόγους.

Διαφήμιση

1) Κριστίνα Ρίτσι

Το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας Άνταμς που όλοι φοβόμασταν και όλοι θα θέλαμε κατά βάθος να έχουμε κολλητή. Που μετά είδαμε να γίνεται η καλύτερη φίλη με τον Κάσπερ το φαντασματάκι, μεγάλωσε. Η Κριστίνα Ρίτσι ενηλικιώθηκε μπροστά στα μάτια μας στην δραματική ταινία «Η Παγοθύελλα», έγινε ξανθιά για τις ανάγκες της ταινίας «Ο Ακέφαλος Καβαλάρης» στο πλάι του Τζόνι Ντεπ, πήρε πάνω από δέκα κιλά για να συμπρωταγωνιστήσει με την Σαρλίζ Θερόν στην ταινία «Monster» και τελευταία μας απέδειξε περίτρανα ότι όντως μεγάλωσε. Και μάλιστα πολύ όμορφα:

2) Έμμα Γουάτσον

Η Ερμιόνη Γκρέιντζερ μπορεί στις 8 ταινίες του Χάρυ Πότερ να γοητεύεται από τον κοκκινομάλλη της παρέας, Ρον Γουίζλι, αλλά -ευτυχώς- στην πραγματική ζωή δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η 31χρονη πλέον Έμμα, δηλώνει ηθοποιός που θέλει να δοκιμάσει πολλούς διαφορετικούς ρόλους, γεγονός που, με τη λήξη των ταινιών Χάρυ Πότερ, την οδήγησε να επιλέξει να συμμετάσχει στην ταινία της Σοφίας Κόπολα «The Bling Ring». Την προώθηση της ταινίας συνόδευσε μια πρόσφατη φωτογράφισή της στο περιοδικό GQ, στην οποία είναι εμφανές ότι το μικρό εκείνο σπασικλάκι του Χόγκουαρτς μεταμορφώνεται σε μία σέξι γυναίκα.

3) Χίλαρι Σουάνκ

Ξεκίνησε ως μία έφηβη που κατάφερε να γίνει άσος του καράτε στο σίκουελ της επιτυχημένης ταινίας «Karate Kid» και κάποια χρόνια μετά έφευγε από το Kodak Theatre με το πρώτο χρυσό αγαλματίδιο. Στην πορεία ακολούθησε και δεύτερο, πολλές ταινίες, επιτυχία, αναγνώριση κι ένα στριπτίζ.

4) Τζέσικα Μπίελ

Ξεκίνησε σε ηλικία δέκα ετών να διαφημίζει πατατάκια και κατέληξε να είναι μία από τις πιο σέξι γυναίκες παγκοσμίως. Η Τζέσικα, με το μοναδικό, καλογυμνασμένο κορμί, μεγάλωσε όπως όλοι θα θέλαμε και ίσως να ξεπέρασε κάθε προσδοκίας μας. Έτσι τουλάχιστον πιστεύουμε όταν βλέπουμε αυτήν εδώ τη σκηνή:

5) Κίρστεν Ντανστ

Ήταν η τυχερή Κλώντια της επικής ταινίας «Συνέντευξη με ένα βρικόλακα», που φίλησε τον Μπραντ Πιτ στο στόμα, σκότωσε τον Τομ Κρουζ για να τον εκδικηθεί και προκάλεσε το μένος του Αντόνιο Μπαντέρας. Λίγο αργότερα, στην ταινία «Jumanji» έγινε η παιδική, ξανθιά μας ηρωίδα, ενώ στην ταινία «Αυτόχειρες Παρθένοι» της Σοφίας Κόπολα αρχίσαμε να υποψιαζόμαστε αυτό που θα συμβεί στην εξέλιξη της πορείας της. Και, όχι, δεν αναφερόμαστε στο «Spiderman», αλλά στη σκηνή της ταινίας «Melancholia»:

6) Μίλα Κούνις

Είναι λογικό όσοι έχουν δει την ταινία «Gia» να θυμούνται τη σκηνή με τη γυμνή Αντζελίνα Τζολί να ποζάρει προκλητικά πίσω από ένα συρματόπλεγμα. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν συγκρατήσει το πρόσωπο του κοριτσιού που υποδύεται την Τζία σε ηλικία δέκα ετών. Ναι, πολύ σωστά. Η Μίλα Κούνις, ηθοποιός από μικρή ηλικία είχε υποδυθεί τη δεκάχρονη Τζολί, ενώ αργότερα συμμετείχε και σε διάφορες άλλες σειρές, όπως το «Στον Έβδομο Ουρανό». Για να πούμε την αλήθεια, ωστόσο, θα την θυμόμαστε πολύ περισσότερο στην ερωτική σκηνή που μοιράστηκε με τη Νάταλι Πόρτμαν για την ταινία «Black Swan». Όπως και γι’ αυτήν εδώ:

7) Νάταλι Πόρτμαν

Λεόν, Πόλεμος των Άστρων, πτυχίο Ψυχολογίας στο Χάρβαρντ, ιστορική σκηνή του στριπτίζ στην ταινία «Closer», ερωτική σκηνή με τη Μίλα Κούνις, ένα όσκαρ… Είναι μόνο λίγοι από τους σταθμούς που συμπληρώνουν  την επιτυχημένη πορεία της Νάταλι Πόρτμαν (μέχρι τώρα πάντα), τόσο στον κινηματογράφο, όσο και στη ζωή. Κι αν δεν μπορείτε να διαλέξετε τον αγαπημένο σας «σταθμό», είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε:

8) Σόνα Γκόλντρον

Η αδικημένη της παρέας -και το λέμε επειδή δεν έκανε την καριέρα που της άξιζε- είναι η Σόνα. Πρωταγωνίστησε σε πολλές παιδικές ταινίες, η πιο γνωστή στη χώρα μας από τις οποίες είναι το «Little Giants». Αν και εξακολουθεί να είναι ηθοποιός εν ενεργεία, από την… ενήλικη πορεία της τα δείγματα μέχρι στιγμής δεν είναι πολλά. Ευτυχώς, όμως, είναι «δυνατά». Πολύ! Ιδού:

9) Σκάρλετ Γιόχανσον

Τα λόγια είναι περιττά για τη Σκάρλετ. Κάθε της ταινία είναι και ένας ύμνος για το απύθμενο σεξαπίλ της. Εδώ διαλέξαμε μία -όχι και τόσο γνωστή σκηνή- στην οποία φαίνεται πως το κορίτσι του «Γητευτή των Αλόγων» (που σημειωτέον, μερικά χρόνια πριν είχε χάσει το ρόλο της Τζούντι στο «Jumanji» από την Κίρστεν Ντανστ) εξελίχθηκε σε μία απίθανη γυναίκα:

10) Ράιαν Γκόσλινγκ

Για το κλείσιμο αφήνουμε τον άντρα της παρέας, τον αγαπημένο των γυναικών Ράιαν Γκόσλινγκ, που ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία επτά ετών, στο «Micky Mouse Club», στο πλευρό το Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, της Μπρίτνευ Σπίαρς και της Κριστίνα Αγκιλέρα. Πολλές ήταν οι συμμετοχές του και σε επεισόδια των παιδικών σειρών τρόμου «Ανατριχίλες», ενώ ως έφηβος υποδύθηκε το νερό Ηρακλή στην ομώνυμη σειρά που είχε κάνει πάταγο (και) στη χώρα μας. Χρειάστηκε, όμως, να περιμένει επτά ολόκληρα χρόνια τον έρωτα της ζωής του, να της γράψει 365 γράμματα στα οποία δεν πήρε απάντηση, να πάει την αγαπημένη του βαρκάδα με βροχή και να της φωνάξει «It still isn’t over» για να μπει στις καρδιές των γυναικών. Για να ακριβολογούμε, χρειάστηκε και αυτή εδώ η σκηνή:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ρίτα Όρα: Η φωτογραφία με μαγιό και 30 κιλά παραπάνω

Τα κάνει όλα άσπρα – Η Μαριλούζ Μπερμούντες ξέρει να βάζει πλυντήριο. Φωτογραφία