Βλαδίμηρος Νικόλα – spoiler: Με αυτή την κοπέλα του “The Bachelor” είναι ζευγάρι ο πρώην παίκτης του “Big Brother”

Παίκτης του Big Brother, μετά την αποχώρηση του από το σπίτι, βρίσκεται σε σχέση με παίκτρια του The Bachelor και μάλιστα, είναι πολύ ερωτευμένοι.Ο λόγος για τον Βλαδίμηρο Νικόλα, ο οποίος όταν αποχώρησε ερωτεύτηκε την Σαμάνθα Στόκμαγιερ, η οποία επίσης έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι.«Ισχύει απόλυτα ότι είμαστε ζευγάρι. Μόλις κατέβηκα στην…
Κύπρο έτυχε να έχουμε έναν κοινό γνωστό και είχαμε βγει έξω. Όσο μιλάγαμε τόσο βρίσκαμε και άλλα πράγματα ότι έχουμε κοινά και προχώρησε το πράγμα αρκετά γρήγορα. Είναι κεραυνοβόλος έρωτας», δήλωσε χωρίς να αποκαλύπτει αν η σχέση τους έχει… ολοκληρωθεί και ερωτικά.
Όσον αφορά την Άννα Μαρία είπε: «Ένα μεγάλο ποσοστού αυτού που κάνει μπορεί να είναι και θέατρο. Συνήθως όταν τσακωνόταν η Σοφία ξεκινούσε εκείνη τον καυγά. Την καλύτερη στρατηγική την έχει η Άννα Μαρία. Όλη αυτή η υπερβολή δουλεύει τέλεια».

Στη λεζάντα του βίντεο ο Βλαδίμηρος Νικόλα έβαλε το hashtag #couplegoals, αποκαλύπτοντας έτσι ότι είναι ζευγάρι! Αξίζει να αναφέρουμε πως τον προηγούμενο μήνα ο φακός κυπριακής ιστοσελίδας τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές.


Το αν ήταν από πριν ζευγάρι ή αν… τους προέκυψε μετά την αποχώρησή τους από τα ριάλιτι, δεν μπορεί κανείς να το πει με βεβαιότητα.

Νάσος Μπετούγιας

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα!

ανεκδοτο ταξι

Ανέκδοτο: Ένας ταξιτζής παίρνει νυχτιάτικα έναν τύφλα μεθυσμένο στο ταξί του …! Τρελό γέλιο

Κατερίνα Λιόλιου: Τη θυμάστε απο το the voice; Δες τη ξαπλα στο κρεβατι με ενα…