in

Viral Βίντεο: Αηδία. Γιατροί αφαιρούν ζωντανό ψάρι 1,25 μέτρων από έντερο ασθενή

Ένα πραγματικά αηδιαστικό βίντεο βγήκε στο φως της δημοσιότητας και απεικονίζει την αδιανόητη περιπέτεια ενός άνδρα από τον οποίον οι γιατροί αφαίρεσαν από το στομάχι του ένα ζωντανό ψάρι!

Το περιστατικό σημειώθηκε στην Βραζιλία και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων λόγω της μαγνητοσκόπησης της επέμβασης. Στο χειρουργείο ακούγονται οι γιατροί να γελούν κατά την διάρκεια της αφαίρεσης του ψαριού…

Ο ίδιος ο άνδρας έχει παραπονεθεί για την μαγνητοσκόπηση και έχει βρει και υποστηρικτές στην κοινή γνώμη. Μάλιστα στο νοσοκομείο διεξάγεται έρευνα για το περιστατικό και βγήκε απόφαση που απαγορεύει όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές στα χειρουργεία.

Διαφήμιση

Το ψάρι που ξεπερνούσε το ένα μέτρο (125 εκ. για την ακρίβεια) κατά την αφαίρεσή του ήταν ολοζώντανο και θανατώθηκε στην συνέχεια. Ωστόσο κανείς μας δεν πρόκειται να μάθει πώς βρέθηκε να κολυμπάει στο έντερο ενός άνδρα, καθώς ο ασθενής αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

Δες το video εδώ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανανεωμένη και χαμογελαστή, ποζάρει με μπικίνι και προκαλεί χαμό

Τι είναι το σύνδρομο ραγισμένης καρδιάς; Ικανό να οδηγήσει στο θάνατο, λένε οι ειδικοί