in

Viral Video: Έτσι έφυγε η Ferrari 488 Pista. ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ οδηγός στούκαρε πρώτη μέρα. 720 άλογα είναι αυτά

Η Ferrari 488 είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που δεν έχει καμία σχέση η συμπεριφορά του με τα αυτοκίνητα που οδηγούμε οι περισσότεροι στην καθημερινότητά μας! Δεν είναι τόσο απλό να αγοράσεις μία Ferrari να κάτσεις απλά στη θέση οδήγησης να ξεκινήσεις και να πάνε όλα καλά!
Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που έχει 720 ίππους

Η νέα Ferrari 488 Pista, που σημαίνει «πίστα» στα ιταλικά, διαθέτει έναν αναβαθμισμένο V8, twin-turbo κινητήρα, 3.9-λίτρων, που προσφέρει 720 PS στις 8.000 σ.α.λ και 770 Nm ροπής στις 3.000 σ.α.λ. Τα 0-100 km/h έρχονται σε 2,85 δευτερόλεπτα, τα 0-200 σε 7,6 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 340 km/h.

Σε ένα βίντεο που έχει ανέβει στο Internet παλαιότερα, με ακριβώς ίδιο μοντέλο με αυτό που έχασε τη ζωή του χτες ο πρώην παίκτης ριάλιτι Τζωρτζης Μονογυιος θα δείτε πόσο εύκολο είναι να βγεις εκτός δρόμου ακόμα και στην ευθεία.

Διαφήμιση

Το viral βίντεο από την Ολλανδία, κατέγραφε τον κάτοχο μιας Ferrari 488 Pista με άδειο δρόμο μπροστά του.

Ο οδηγός της Ferrari μειώνει ταχύτητα, κατεβάζοντας σχέσεις στο κιβώτιο και έχοντας απενεργοποιήσει τα ηλεκτρονικά βοηθήματα προσπαθεί να πατήσει το γκάζι.

Ακολουθεί υπερστροφή ισχύος που δεν καταφέρνει να ελέγξει με αποτέλεσμα να καταλήξει εκτός δρόμου σε κιγκλιδώματα.

Σύμφωνα με το βίντεο, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου την είχε αγοράσει την προηγούμενη ημέρα.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σάκης Τανιμανίδης: Η φάρμα, ο ANT1 και τα μυρμήγκια

Τζούλια Αλεξανδράτου: Επανήλθε με διευκρίνιση για τα 30.000 ευρώ που πήρε για ένα βράδυ, 10 λεπτά δηλαδή