in

Viral Video: Αθλητές καταδύσεων από τα… Lidl. Πηραν ΜΗΔΕΝ από όλους τους κριτές! Τρελό γέλιο

Αγαπημένα βίντεο στο διαδίκτυο είναι τα επικά fails όπως ονομάζονται. Είναι η κατηγορία των βίντεο με ανθρώπους οι οποίοιπροσπαθούν να κάνουν κάτι, όμως πηγαίνει εντελώς στραβά!

Τι θα λέγατε να δείτε μερικά επικά fails από αγώνες καταδύσεων; το γέλιο είναι εγγυημένο

Πάμε πίσω 7 χρόνια όταν τον γύρο του διαδικτύου έκανε βίντεο που απεικόνιζε τις αποτυχημένες προσπάθειες δύο αθλητών από τις Φιλιππίνες που δεν κατάφεραν όχι μόνο να πραγματοποιήσουν ένα επιτυχημένο άλμα, αλλά και να συγκεντρώσουν έστω και έναν βαθμό.

Διαφήμιση

ΠΗΡΑΝ 0 από όλους τους κριτές

Ο 21χρονος τότε Τζον Έλμερσον Φαμπρίγα και ο 17χρονος Τζον Νταβίντ Παχόγιο ήταν τα μέλη της αποστολής των Φιλιππίνων στους Αγώνες της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Οι δυο τους δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν ούτε έναν βαθμό και βγήκαν τελευταίοι ενώ το βίντεο με τα… κατορθώματα τους ανέβηκε στο διαδίκτυο και έγινε viral.

Οι αθλητές έγιναν εν μία νυκτί διάσημοι και ο Παχόγιο έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ακόμη και εγώ γέλασα με τον εαυτό μου, όταν έκανα αυτή τη προσπάθεια. Είμαι ακόμη περήφανος, διότι δεν έχουμε όλοι το προνόμιο να εκπροσωπούμε τη χώρα μας, σε μια αθλητική διοργάνωση τέτοιου μεγέθους, σαν αυτήν. Και, παρεμπιπτόντως, μπορώ να ρωτήσω όλους εσάς, εάν θα μπορούσατε ακόμη να χαμογελάτε, αφότου έχετε ντροπιαστεί μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους;».

Βλέποντας την διάσταση που πήρε το θέμα, ο πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής των Φιλιππίνων ζήτησε και έλαβε εξηγήσεις για την άθλια απόδοση των αθλητών. «Θα δώσω την ευκαιρία στον πρόεδρο της κολυμβητικής ομάδας της χώρας να μου εξηγήσει, γιατί ο ίδιος πραγματικά πάλεψε για να έρθουν οι συγκεκριμένοι αθλητές εδώ και να διαγωνιστούν», είπε

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Ζηνα Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη: MlΛΦαpα με βραβείο – Ποια θέση πήρε σε παγκόσμιο διαγωνισμό;

Χάιντι Κλουμ: Τα κουνάει, βγάζει γλώσσα και… ανοίγει το στόμα – Το βίντεο που διέλυσε το Instagram