in

Viral Video: Άκουγες και εσύ το πουλάκι τσίου; Δες αυτή που το έλεγε τώρα που μεγάλωσε. Stefany Loca

stefany loca

Η Stefany είναι από τις προσωπικότητες που μας απασχόλησαν αλλά και θα μας απασχολήσουν στο μέλλον λόγω του ταλέντου της, της ευθύτητας της αλλά και των άλλου επιπέδου show της που δεν έχουμε συνηθίσει στην χώρα μας. Τραγουδίστρια και performer η Loca -όπως την αποκαλούν- μας φέρνει άρωμα λατίνας στην Ελλάδα και όχι μόνο! Είναι από τις γυναίκες που θέλουμε να γνωρίσουμε!

Η Stefany Loca γεννήθηκε στο Βουκουρέστι και μεγάλωσε στην Κόρινθο. Παρόλο, που δούλεψε στην Ελλάδα εντούτοις είναι περισσότερο γνωστή στις Βαλκανικές χώρες και γενικότερα στο εξωτερικό.

Διαφήμιση

Σε πρόσφατη συνέντευξη της η καλλιτέχνης Stefany Loca είχε ομολογήσει και αποκαλύψει οτι ήταν η τραγουδίστρια πίσω από το δημοφιλες τραγούδι!

Εγώ είμαι το Πουλάκι τσίου. Έγινε τεράστια επιτυχία. Το άκουγα συνέχεια, και οι μαμάδες, και όπου πήγαινα και εκτός δουλειάς και στο σπίτι μου τα ξαδερφάκια μου τα μικρά είχαν το Πουλάκι τσίου.

Μου είχε γίνει εφιάλτης αυτό το τραγούδι. Κανείς δεν ήξερε ότι ήμουν εγώ!

Η εκρηκτική τραγουδίστρια επιστρέφει με ένα video clip υπερπαραγωγή για το νέο της τραγούδι που έχει άρωμα Hollywood καθώς θυμίζει ταινία Marvel.

Σε αυτό το τραγούδι η Stefany Loca συνεργάζεται με τους “Englezo” και “Louw” που υπογράφουν την μουσική ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Wardale Wilson από την Αμερική.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Έλενα Τσαγκρινού: Κορδόνι Κάτω – Τιποτα Πάνω… Τα είδε όλα ο ΝΕΟΣ της σύντροφος Dj Stephan

Κένταλ Τζένερ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ασπρόμαυρη ΓΥΜΝΗ φωτογραφία που διέλυσε το Instagram