in

Viral: Θυμάστε το μοντέλο που έκανε μπάνιο με αίμα γουρουνιού για να μείνει πάντα νέα; Δες πως είναι σήμερα

Έχουμε ακούσει διάφορα τρελά, αλλά να παίρνει αίμα γουρουνιού από το χασάπη της γειτονιάς της για να κάνει μπάνιο… είναι λίγο τραβηγμένο!

Ξέρω, εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε τα πάντα για να παραμείνουμε νέες και όμορφες και να έχουμε ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο, δέρμα, σώμα… Αλλά σε μπανιέρα με αίμα γουρουνιού- και οποιουδήποτε άλλου ζώου- δεν θα έμπαινα!

Διαφήμιση

Ένα 19χρονο μοντέλο πριν χρόνια το έκανε όμως! Και ανέβαζε και φωτογραφίες! Το αίμα το προμηθευόταν από τον χασάπη, ο οποίος της το έδινε σε έναν μεγάλο κουβά.

Εκείνη, στην συνέχεια πήγαινε στην μπανιέρα της μόνο με τα εσώρουχά της και καθόταν μέσα στο αίμα. «Ακόμη και οι πιο δύσκολες περιοχές του σώματος, όπως οι αγκώνες, γίνονται μαλακοί και αυτό οφείλεται στο αίμα», εξηγούσε τότε η ίδια σε συνέντευξή της.

Αν και τα οφέλη δεν έχουν αποδειχθεί επιστημονικά, η έννοια της χρήσης αίματος ως προϊόν ομορφιάς υπήρχε από παλιά. Τον 16ο αιώνα, η ματωμένη κόμισσα της Ουγγαρίας, Ελίζαμπεθ Μπάθορι, είχε δολοφονήσει εκατοντάδες νεαρές παρθένες και κολυμπούσε στο αίμα τους για να διατηρήσει τη νεανική της όψη. Ενώ ακόμη και στη σύγχρονη εποχή, η Κιμ Καρντάσιαν φωτογραφήθηκε με το «vampire face», μία πρακτική που χρησιμοποιεί αίμα για τον καθαρισμό του προσώπου.

Πώς όμως είναι σήμερα το 19χρονο μοντέλο; Δες το βιντεο πιο κάτω

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Η January Jones τα πετάει και φέρνει τον καυσωνα. Φωτογραφίες

Γουάντα Νάρα: Τα έβγαλε μπροστά στο δέντρο και τα πετάει για την Πρωτοχρονιά – Σε Viral βίντεο οι πρόβες