in

Viral Φωτογραφία: Πατέρας σημάδεψε το κρανίο του για να βοηθήσει τον καρκινοπαθή γιο του να μη νιώθει «τέρας»

Μέχρι πού μπορεί να φτάσει ένας πατέρας για να εξασφαλίσει το χαμόγελο στο πρόσωπο του παιδιού του; Η περίπτωση του 28χρονου Τζος Μάρσαλ από το Κάνσας αποδεικνύει πως η πατρική αγάπη δε γνωρίζει όρια.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2015, όταν ο 8 ετών γιος του, Γκάμπριελ, διαγνώστηκε με μία πολύ σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και κρίθηκε αναγκαίο να χειρουργηθεί άμεσα. Παρότι η επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία, ο καρκίνος δεν έχει εξαφανιστεί εντελώς, σύμφωνα με τον Μάρσαλ, όμως, όλα βαίνουν καλώς.

Τι είναι όμως αυτό που σημάδεψε σωματικά και ψυχικά τον 8χρονο, ο οποίος αδυνατεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του; Η απάντηση βρίσκεται στην τεράστια ουλή που του άφησε η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε προκειμένου να αφαιρεθεί ο επικίνδυνος όγκος.

Διαφήμιση

«Νιώθω τέρας», ήταν τα λόγια του μικρού στον πατέρα του, ο οποίος αποφάσισε να κάνει τον γιο του να αισθανθεί καλύτερα με τον πιο γλυκό τρόπο. «Μου ράγισε την καρδιά. Του είπα ότι αν οι άνθρωποι ήθελαν να κοιτάζουν την ουλή του επίμονα, μπορούσαν να κοιτάζουν και τους δυο μας», δήλωσε ο 28χρονος πατέρας στην ιστοσελίδα Buzzfeed.

Έτσι, δε δίστασε να δημιουργήσει τη δική του ουλή στο ίδια σημείο και σχέδιο με αυτή του παιδιού του χρησιμοποιώντας, τι άλλο; Βελόνα και μελάνι! Το τατουάζ του μάλιστα είναι τόσο πειστικό που δύσκολα θα πίστευε κανείς πως πρόκειται για δημιούργημα κάποιου καλλιτέχνη.

Το μόνο βέβαιο; Ο μικρός Γκάμπριελ είχε πολλούς λόγους να χαμογελάει…

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση
Αλτσχάιμερ

Έρευνα: Ξεχάστε τα σταυρόλεξα! Προλάβετε το Αλτσχάιμερ με γιόγκα και διαλογισμό

Έρευνα: Ο καυτός καφές συνδέεται με τον καρκίνο του…