in

Viral Φωτογραφία: Όταν τα πέη γίνονται… έργα τέχνης: Φωτογράφος τα ντύνει και τα κάνει μοντέλα

Μία Καναδή φωτογράφος μόδας από την Νέα Υόρκη ειδικεύεται σε έναν μοναδικό τομέα της φωτογραφίας.

Η 35χρονη Soraya Doolbaz φωτογραφίζει πέη τα οποία έχει ντύσει. Πως της ήρθε αυτή η παράδοξη ιδέα; Η ίδια απαντά πως σκέφτηκε να φωτογραφίσει ντυμένα πέη όταν ήταν για πολύ καιρό μόνη της και δεν είχε σχέση.

«Οι φωτογραφίες με τα ντυμένα πέη εξαρτώνται από τον άνδρα και τη σχέση που έχω εγώ μαζί του. Θεώρησα αστείο να αντιμετωπίσω ένα πέος λες και φωτογραφίζω ένα μοντέλο για μεγάλο οίκο μόδας», λέει η Soraya.

Διαφήμιση

Πάντως ο μόνος σκοπός της δεν ήταν να δημιουργήσει κάτι αστείο αλλά να ξεκινήσει και μία συζήτηση για την έκθεση των ανδρικών φαλλών: «Η πλειονότητα των ανδρών δεν θα ήθελε να δει το πέος ενός άλλου άνδρα. Εγώ κάνω τις φωτογραφίσεις για να αρχίσουν να τα βλέπουν!».

Πάντως, τα πέη στις φωτογραφίες τις 35χρονης αναπαριστούν φιγούρες, όπως ο Ναπολέοντας, ο Σαντάμ Χουσείν και ο «Ντόναλντ “ο μ@λ@κας” Τραμπ». Τα μοντέλα της είναι άνδρες που συνήθως έρχονται στις φωτογραφίσεις μαζί με τις… κοπέλες τους.

Η δουλειά της Soraya έχει εκτεθεί σε γκάλερι: «Για να είμαι ειλικρινής δεν ήμουν ποτέ επαγγελματίας φωτογράφος. Είχα απλά μια καλή ιδέα και μια καλή κάμερα και έβγαλα φωτογραφίες, που κάποιες είναι εξαιρετικές». Η πρώτη της έκθεση «’Dick-tators of history’» έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη και γνώρισε τεράστια επιτυχία.

Δες φωτογραφίες εδω

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αυτός είναι: Μεγαλογιατρός κατηγορείται ότι αυνανίστηκε και εκσπερμάτωσε στο πρόσωπο ασθενή

«Είμαι περήφανη Ελληνίδα»: Έπεσαν βροχή τα likes κάτω από την ανάρτησή της Καλομοίρας για την Ακρόπολη