in

Viral Φωτογραφία: Ο φωτογράφος Κυριάκος Τσαντουρης αποδεικνύει ότι η Αθήνα είναι η πιο ρομαντική πόλη του κόσμου


Οι φωτογραφίες του Κυριάκου Τσαντούρη αποτελούν έναν φωτεινό φάρο μέσα στο αστικό χάος της Αθήνας. Ο εκλεπτυσμένος φωτογραφικός φακός του, που διαπερνάει τα κτίρια, τις πλατείες, τους δρόμους και τους ανθρώπους, αποκαλύπτει την κρυμμένη ομορφιά και τον ατμοσφαιρικό ρομαντισμό της πόλης.

Διατρέχοντας το αστικό τοπίο με την κάμερά του στο χέρι, ο Κυριάκος Τσαντούρης έχει αναδείξει εικόνες που μεταφέρουν τον θεατή σε μια άλλη Αθήνα. Μια Αθήνα ηρεμη και γοητευτική, που προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και προβληματισμού μέσα στην καθημερινότητα του κατοίκου της ή του τυχαίου επισκέπτη.

Ο Τσαντούρης μέσω της φωτογραφίας του, αποτυπώνει τον χαρακτήρα και την ψυχή της πόλης. Οι φωτογραφίες του είναι πολλές φορές αντιφατικές, όπως και η ίδια η Αθήνα, από την μια σκοτεινές και μελαγχολικές, από την άλλη ζωντανές, γεμάτες από χρώματα και ζωή.

Διαφήμιση

Ποιος είναι ο Κυριάκος Τσαντούρης

Η ενασχόλησή του με τη φωτογραφία ξεκίνησε εν μέσω καραντίνας, με κάμερα κινητού κόλλησε το μικρόβιο και πολύ γρήγορα πήρε στα χέρια του την πρώτη του φωτογραφική μηχανή (pentax k10 d ) μαζί με έναν τηλεφακό (sigma apo dg telephoto 70-300 f4-5.6), σετάκι με το οποίο έχουνε βγει σχεδόν όλες οι φωτογραφίες του αστικού τοπίου και το οποίο του έκανε δώρο ο θείος του ο Θανάσης που τον ευχαριστεί πολύ.

Απο κει και στο εξής η φωτογραφική αυτή και η φωτογράφιση αστικού τοπίου έχουν γίνει τα αγαπημένα του αντικείμενα.

Μόλις κατάλαβε ότι κάτι πάει πολύ καλά με τη φωτογραφία, έκανε μηχανογραφικό και ξεκίνησε να φοιτά στο ΔΙΕΚ Γαλατσίου στο τμήμα “Τέχνη Φωτογραφίας” που η δίχρονη φοίτησή του ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες.

Εκεί βρήκα τα πατηματά του στο επαγγελματικό κομμάτι των φωτογραφισεων και πλέον εργάζεταιι ως ελεύθερος επαγγελματίας φωτογράφος event έχοντας πλέον επαγγελματικό εξοπλισμό!

Θα τον βρείτε στα social
Λινκ προφίλ ίνσταγκραμ:
https://instagram.com/kyriakos.shots
Λινκ προφίλ facebook:
https://www.facebook.com/kyriakos.tsantouris
Λινκ προφιλ tiktok:
tiktok.com/@kyriakos.shots

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αναστέναξε η Χαβάη – Η Κέιτ Άπτον topless στην παραλία

Χαλκίδα: Πέθανε η λαχειοπώλης Μπέλα ή “Τσίου”