in

Βίκυ Καγιά: Το απόλυτο nude σύνολο φόρεσε η Shopping Star της καρδιάς μας

Μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες παρουσιάστριες της ελληνικής showbiz είναι η Βίκυ Καγιά και την αγαπάμε για τον αυθορμητισμό και την θετική της ενέργεια.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με τα πιο εντυπωσιακά σύνολα. Άλλωστε, κανείς δεν θα διαφωνήσει πως αν κάποια ξέρει τα πάντα για την μόδα, αυτή είναι η Βίκυ Καγιά!

Το σαββατοκύριακο η Καγιά ταξίδεψε στο Μονακό, μαζί με τον άντρα της,  Ηλία Κρασσά, ανεβάζοντας μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό ένα βίντεο με την ίδια να ποζάρει με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο.

Διαφήμιση

Για το ταξίδι της η ίδια πόνταρε σε ένα nude σύνολο. Συγκεκριμένα, συνδύασε μια ιβουάρ μπλούζα και παντελόνι μαζί με αναπαυτικά sneakers, για άνετο περπάτημα. Από πάνω πρόσθεσε ένα κομψό μπλέιζερ σε ουδέτερους τόνους, κάνοντας μια κομψή και φινετσάτη εμφάνιση. Είναι γνωστό ούτως ή άλλως ότι τα ουδέτερα χρώματα είναι τα αγαπημένα της παρουσιάστριας του Shopping Star. Ταιριάζουν τέλεια στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της και τα ξανθά της μαλλιά.

 

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Ειρήνη Κυριακίδη

Απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Σπουδές στην μόδα, σε Fashion Styling και Fashion Journalism.
Αγάπη στο χορό, τη ζωγραφική και ταινίες/βιβλία μυστηρίου και φαντασίας.
Επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Σκάνδαλο μεγατόνων: Η παίκτρια ριάλιτι από τηλεόραση, ο μεγαλοεπιχειρηματίας και η σύζυγος που της τα κάναν ΕΜΕΤΟ

GNTM: Η Ίριδα Παπουτσή πήγε σε πάρτυ ΜΟΝΟ με το μαγιό της και ΤΑΚΟΥΝΙΑ. Σάλεψαν ΟΛΟΙ